Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ! ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΡΙΚΑΚΗΣ! ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο γνωστός και αγαπητός δημοσιογράφος Γιώργος Καστρινάκης δεν είναι πια κοντά μας! Έφυγε από τη ζωή χθες σε ηλικία 60 ετών και κηδεύεται στην γενέτειρά του τα Χανιά, σήμερα στις 16.00
Εκτός από πολύ γνωστός δημοσιογράφος ήταν και πολιτικά δρων, έχοντας εκλεγεί στις περιφερειακές εκλογές του 2010, πρώτος σε ψήφους στον Β. τομέα της περιφέρειας Αττικής. Στην πρόσφατη μάλιστα παρέλαση που έγινε στον Χολαργό έδωσε, υπό την ιδιότητά του αυτή, το παρών, καταθέτοντας και στεφάνι. Στην πάνω φωτό τον βλέπουμε την ώρα της κατάθεσης μπροστά από το βωμό του άγνωστου Στρατιώτη και...

κάτω, στο άκρο αριστερά της φωτογραφίας, μαζί με όλους τους επίσημους. Στο άκρο δεξιά είναι ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Μιχάλης Τράκας που ήταν υπεύθυνος του οργανωτικού της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. 
Αναφορικά με τον εκλιπόντα, εκλεκτό δημοσιογράφο διαβάζουμε από το newsbeast.gr:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 4 το απόγευμα από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στον Στύλο Αποκορώνου Χανίων.
ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη. Ο Γ. Καστρινάκης, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Νεφροπαθών, υπήρξε πρωτοπόρος αγωνιστής του κινήματος για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Νεφροπαθών αλλά και συνολικά των ατόμων με αναπηρίες. Δυναμικός επίσης συντάκτης του αθλητικού ρεπορτάζ αλλά και συνδικαλιστής, αποτέλεσε πρότυπο μαχητή της ζωής, που υπεράσπισε, με το παράδειγμά του, το δικαίωμα όλων των πολιτών στις ίσες ευκαιρίες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».
Ρένα Δούρου
«Ο Γιώργος Καστρινάκης θα λείψει από το Περιφερειακό Συμβούλιο, από την Περιφέρεια Αττικής. Θα λείψει το ήθος του, η πραότητά του, η ευγένειά του. Θα λείψει το πάθος του και ο δυναμισμός του. Θα λείψουν οι γνώσεις του. Θα μείνουν όμως χαραγμένοι για πάντα στη μνήμη μας οι αγώνες του. Θα μείνει το έργο που αφήνει πίσω του ως παρακαταθήκη στην Περιφέρεια Αττικής».
ΕΝΠΕ
«Διακριτό το στίγμα του Γ. Καστρινάκη στην Αυτοδιοίκηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει τη βαθειά λύπη του για την απώλεια του Γιώργου Καστρινάκη, ενός αγωνιστή ζωής, ενός μαχητή της αυτοδιοίκησης.
Ο Γιώργος Καστρινάκης διακρίθηκε για την πολύπλευρη και μεγάλη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, ενώ, με τη μαχητικότητα και το απαράμιλλο σθένος του, άφησε διακριτό το στίγμα του και στην αυτοδιοίκηση αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπό της και συμβάλλοντας στην εδραίωση του δεύτερου βαθμού, γενικότερα και ειδικότερα στην Αττική. Το ΔΣ της ΕΝΠΕ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου