Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

"ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ" Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ! ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΜΠΟΝΤΡΟΥΜ" ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ! ΠΗΓΑΙΝΕ...ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Σχόλιο αναγνώστη μας:
Επειδή του διοργάνωσαν δύο συναυλίες στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ αποκάλεσε ο ίδιος την πανάρχαια Ελληνική πόλη, ο γελοίος) και επειδή...

θα του δώσουν μερικά ευρώπουλα, ξεπουλήθηκε το Ρεμ άλι...
Άντε χάσου ρε "τραγουδιστάκο" και αφού νιώθεις "αδερφός" με τους σφαγείς των προγόνων μας και επιθυμείς "κολλητιλίκια" μαζί τους, κάτσε εκεί και μην ξαναγυρίσεις!!!
Έχεις και καταγωγή από το Αϊβαλί ρε κακομοίρη; Δεν αναλογίστηκες το αίμα των προγόνων σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου και πεις μπαρούφες;;;
Δεν σου έχει πει η γιαγιά και ο παππούς ό,τι ο τούρκος δεν είναι και ούτε "πιάνεται φίλος";;;
Είσαι ξεφτίλα...!

ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Είναι ένας από τους εκατοντάδες τραγουδιστές που υπάρχουν και βιοπορίζονται με το τραγούδι, άλλοι με μεγαλύτερη επιτυχία, άλλοι με λιγότερη, άλλοι βγάζουν μερικά παραπάνω λεφτουδάκια και άλλοι την "βγάζουν δεν την βγάζουν"...! Οι πλειονότητα αυτών των "παιδιών" δεν έχουν την ανάλογη παιδεία για να διαχειριστούν την ξαφνική επιτυχία που έρχεται "ξαφνικά(!)" και ως... "διάττοντες αστέρες" δεν καταλαβαίνουν ότι η "αγάπη του κόσμου" και η "όποια καταξίωση", είναι για αυτό που κάνουν -καλά ή όχι, δεν έχει σημασία- δηλαδή το να τραγουδούν και να διασκεδάζουν το κοινό τους, τίποτα άλλο...!
    Δεν νοείτε τέτοιοι "καλλιτέχνες" να ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ με τις άστοχες και ανιστόρητες δηλώσεις-συνεντεύξεις!!! Δεν έχουν το υπόβαθρο και τις περισσότερες φορές που θα αναφερθούν σε Ιστορικά γεγονότα θα πουν..."αρλούμπα"!!!
    Εν προκειμένω, ο εν λόγω "καλλιτέχνης" που δεν διαφέρει σε τίποτα από τους υπόλοιπους "συναδέλφους του" είπε και εξακολουθεί να λέει "βλακείες" διότι είναι και αυτός ένας "απαίδευτος, που η αγραμματοσύνη του" δεν τον αφήνει να καταλάβει ότι οι "δηλώσεις του" θα γίνουν αντικείμενο ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ από την απέναντι πλευρά του Αιγαίου, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, ως προς τις επιπτώσεις! Και λίγη σημασία έχει που ο ίδιος διατείνεται ό,τι οι συνέντευξή του αλλοιώθηκε, ή παρερμηνεύτηκε, ή..."χάθηκε στην μετάφραση"!!!
    Τέτοια "φαινόμενα" επαναλαμβάνονται κατά διαστήματα τα τελευταία χρόνια, (δεν έχει σημασία να αναφέρω τα ονόματα εδώ) οι περισσότεροι εξ ημών ΔΕΝ έχουμε "κοντή μνήμη"...και εφόσον δεν υφίσταται και καμμιά επίπτωση για τους ίδιους, θα εξακολουθούν να επαναλαμβάνονται κατά καιρούς και από άλλους... "καλλιτέχνες του ίδιου βεληνεκούς"!!!
    Αναρωτιέμαι, αν αύριο η δισκογραφική του εταιρία, διέκοπτε το συμβόλαιο του με υπαιτιότητα δική του, που προέκυψε από τις "δηλώσεις του", αν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του ακυρώνονταν και οι επιχειρηματίες δεν έκαναν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα νέο συμβόλαιο μαζί του, αν ο "καταναλωτής" έπαυε να "αγοράζει" την καλλιτεχνική του δουλειά, το φαινόμενο..."ανοίγω το στόμα μου και δεν ξέρω τι λέω" ``επί παντός επιστητού(!)΄΄ θα έβρισκε "μιμητές" στο μέλλον;;;
    Φρονώ ότι όλοι οι "επίδοξοι κοτσανολόγοι θα το έραβαν και θα χώνονταν στο καβούκι τους..." γνωρίζοντας πλέον, ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις και δεν θα περάσουν τα "μηνύματά τους"...``αβρόχοις ποσίν΄΄!!!

    ΜΕΝΙΠΠΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή