Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΝΕΟ ΓΚΟΜΕΝΟ! ΚΟΡΙΤΣΙ...ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ...ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ!!!

Έτσι είναι οι γυναίκες αυτής της κατηγορίας, σαν την Αντζελίνα Τζολί. Δεν πρόλαβε να δώσει τα παπούτσια στο χέρι στον Μπραντ Πιτ, ενός...

ανθρώπου που της στάθηκε πολύ στα πολλά προσωπικά της προβλήματα, βρήκε νεό γκόμενο! 
Είναι ο Τζόνι Ντεπ. Κορίτσι από και για σπίτι!
Το σχετικό ρεπορτάζ είναι από το iefimerida.gr

Χωρισμένοι και οι δυο και όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ βρήκαν ο ένας παρηγοριά στην αγκαλιά του άλλου. Ο λόγος για την Αντζελίνα Τζολί και τον Τζόνι Ντεπ. 
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος πριν από λίγους μήνες χώρισε με άκρως περιπετειώδη τρόπο από την Αμπερ Χερντ παρηγορεί την Τζολί, με την οποία συμπρωταγωνίστησε το 2010 στην ταινία «The tourist». Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα οι δυο τους συνδέονται με βαθιά φιλία. Μάλιστα, η Daily Mail σημειώνει ότι η Τζολί είχε για είδωλό της τον Ντεπ πολύ πριν συνεργαστούν και από όταν γνωρίστηκαν και μετά διατηρούν πολύ στενή σχέση. 
Μάλιστα, ήταν η Τζολί που χρειάστηκε πριν μερικούς μήνες να συμπαρασταθεί στον Ντεπ λόγω των όσων βίωνε εξαιτίας του διαζυγίου του με την Αμπερ Χερντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η χολιγουντιανή ηθοποιός, για το διαζύγιό της με τον Πιτ, προσέλαβε την δικηγόρο του Τζόνι Ντεπ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου