Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ! KONTRANEWS: ΑΠΟ ΤΟ "ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΒΡΕΙΤΕ ΑΛΛΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ", ΣΤΟ "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ"!!!

Τα μικρά γράμματα κάτω απ' τους πηχυαίους τίτλους λένε:
Κάτω απ' το "Δεν υπογράφω"
"4 Φορές πάνω θέλουν τον ΦΠΑ στον τουρισμό για να τον βουλιάξουν και...

 να πτωχεύσουν τα ξενοδοχεία για να τα πάρουν τζάμπα οι ξένοι"

Και μετά την υπογραφή

"Αν δεν είχε υπογράψει ο Τσίπρας κανένας Ευρωπαίος δεν θα σχολιόταν τώρα με τα προβλήματα της Ελλάδας αλλά θα κοίταζαν όλοι να σβήσουν την φωτιά που έχει ανάψει στης χώρες τους και θα μας άφηναν να πτωχεύσουμε"

Ενώ τώρα θα κοιτάζουν την φωτιά στην Ελλάδα και θα πάρουν τζάμπα και τα ξενοδοχεία μας (μετά θα πέσει ο ΦΠΑ φυσικά) κι έτσι δεν θα σβήνουν τις δικές τους φωτιές, που είναι και το ζητούμενο όπως υπονοείται! Μ' αυτόν τον τρόπο δικαιολογήθηκε η "συμφωνία" παράτασης της δανειακής που επικυρώθηκε 5/5/10 με παράνομη πλειοψηφία απλού νομοσχεδίου, και που παρατείνεται μέχρι να λεηλατήσουν τα πάντα. 


Αυτά γίνονται όταν δεν υπάρχει ζητούμενο από την ηγεσία! Τρέχω πίσω απ' τον αρχηγό χωρίς αίτημα, σαν ζώον. Ό,τι κι αν κάνει είναι καλό επειδή είναι αυτός.
40 Χρόνια, τουλάχιστον, γίνεται το ίδιο! Μόνο τα ονόματα των ξενόδουλων αλλάζουν, η νοοτροπία του τυφλού ή πληρωμένου οπαδού μένει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου