Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΤΟΣ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΕΓΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΗ! ΘΑ...ΣΦΑΧΤΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...

Ηθοποιός ο οποίος καταξιώθηκε από τους Έλληνες τηλεθεατές, βγαίνει δημοσίως και συστήνει στον κόσμο να πλακώσει στο ξύλο τους γονείς ...

που αρνούνται προσφυγόπουλα στο σχολείο τους. 
Με αφορμή την άρνηση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ωραιόκαστρου να δεχτούν προσφυγόπουλα στο σχολείο τους, κατηγόρησε τα μέλη του για ρατσιστική συμπεριφορά και είπε ότι είναι για...πολύ ξύλο! Άρα, πλακώστε τους στο ξύλο! Κάτι μας θυμίζει αυτό...
Πάντως ξεπέρασε ακόμη και τον Φίλη, ο οποίος δήλωσε ότι οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν δικαίωμα να αποφασίζουν για το αν θα δεχτούν μετανάστες στην περιοχή τους ή όχι, ότι αυτό είναι δουλειά του κράτους. Ο Μπεγνής προχώρησε ακόμη παρακάτω λέγοντας ότι όσοι εκφέρουν τέτοιες αρνητικές απόψεις είναι...για πολύ ξύλο!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε: «Είναι απίστευτος ρατσισμός όλο αυτό που έγινε. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια χώρα που ισχυρίζεται πως έχει δώσει τις τέχνες και τα μαθηματικά σε όλο τον κόσμο φέρεται τόσο ρατσιστικά. Αυτός ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προφανώς και είναι για πολύ ξύλο. Είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα νέα παιδιά, τα οποία πρέπει να τα μεγαλώνουμε με μία μόνο αρχή. Το ότι η ράτσα μας είναι μία. Η ανθρώπινη. Τελεία», κατέληξε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».
Με αυτό το σκεπτικό του ηθοποιού, είναι για πολύ ξύλο και οι γονείς των σχολείων Φιλιππιάδας και Αλεξανδρείας που αποφάσισαν επίσης το ίδιο: να αρνηθούν προσφυγόπουλα στα σχολεία τους. 
Ο ηθοποιός αυτός ουσιαστικά ωθεί σε αλληλοφάγωμα τους Έλληνες. Αναρωτιόμαστε αν ο ίδιος έχει δώσει παράδειγμα μη ρατσισμού, με το να φιλοξενήσει οικογένεια μεταναστών στο σπίτι του! 
Απ'έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε κι εμείς Μπεγνή! 
  

13 σχόλια:

  1. Μεγάλο αρχ....... ο ρουφιάνος του ΣΦΥΡΙΖΑ . Άι στο ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΧΡΙΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...................................................
    Έτσι λειτουργούν οι σημερινοί ''Δημοκράτες''.
    Απαγορεύουν να εκφραστεί η γνώμη που δεν τους αρέσει.
    Ο Στάλιν εξόντωσε 20.000.000 αντιπάλους του στη σοσιαλιστική δημοκρατία της Ρωσίας.

    topontiki.gr/article/138083/i-staliniki-periodos-apo-tis-metarrythmiseis-stis-ekkathariseis-kai-tis-dikes
    ................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε... πώς σε είπαμε, για πείτε μου σας παρακαλώ, είναι ρατσιστές στο Ωραιόκαστρο, ε; ΟΚ. Ας δεχθούμε ότι είναι. Και στη Φιλιππιάδα ρατσιστές είναι; και στην Λέρο; και στην Κω; και στην Ημαθία; διαβάζετε καθόλου ειδήσεις κύριε... πώς σας λένε; ή μόνο TV βλέπετε; και μήπως διαβάσατε πριν λίγες μέρες για τον ομαδικό βιασμό έφηβου πακιστανού από πακιστανούς; σας λέει κάτι όλο αυτό; ή όχι; μάλλον δεν σας λέει. Ή δεν έχετε παιδιά, ή αν έχετε τα πάτε σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο (τύπου Χιλλ) οπότε δεν θα έχετε την ευτυχία να καλείτε στο σπίτι σας τους συμμαθητές των παιδιών σας και να ψάχνετε να βρείτε σε τι γλώσσα θα πείτε το Happy Birthday, ή έχετε καιρό να παίξετε κανένα σίριαλ στην TV και είπατε να βγείτε να πάρετε κι εσείς το 15λεπτο δημοσιότητος που σας αναλογεί.

    Πάρτε λοιπόν προσφυγόπουλα στην δική σας γειτονιά, κύριε... πώς σας είπαμε. Πάρτε και στο σχολείο των παιδιών σας, πάρτε και στο σπίτι σας. Εσείς που δεν είστε ρατσιστής. Και αφήστε όλους τους άλλους (που είναι ρατσιστές σύμφωνα με την δική σας αντίληψη) να κανονίσουν μόνοι τους τη μοίρα των παιδιών τους και της γειτονιάς τους.

    Ρε, πού ήτανε κρυμμένοι όλοι αυτοί οι δημοκράτες τόσα χρόνια; Γι αυτό δεν πήγαινε η χώρα μπροστά. Λείπανε όλοι αυτοί. Τώρα το κατάλαβα!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλτατη Μ.Δ., γι΄αυτόν ακριβώς τον "λόγο" που αναφέρεις βγήκε και "δήλωσε" το παιδί, ότι δήλωσε, για να του δώσουν κάποιο ρολάκι σε κάποιο σήριαλ,
      (δεν είναι και για παραπάνω ένεκα "ταλέντου")
      διότι είναι καιρό χωρίς δουλειά και ο επιούσιος βγαίνει-δεν βγαίνει...!
      Πρέπει να δείξουν την υποταγή τους στους... "ντόπιους θεματοφύλακες" της Ν.Τ.Π...!
      Αλλιώς δεν ανοίγουν οι "πόρτες"!!!
      Όταν είσαι..."καλός στην τέχνη της υποκριτικής όμως..."!!!

      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
  4. Ποια είναι τα αγαθά του πολυπολιτισμού;
    Μπορεί να τα απαριθμήσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΙΑΣΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και από τα αρνητικά;;;
      ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    2. Είναι όλοι τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ του Ιμπραήμ Πασά κομμουνιστές και Σαρακηνοί .

      Διαγραφή
  6. Πάντως στην Ευρώπη άρχισαν να ξυπνάνε, ψηφίζουν εθνικιστικά κόμματα, γιατί καταλαβαίνουν ότι χωρίς πατρίδα δεν μπορούν να υπάρξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. A! Επίσης, κύριε ηθοποιέ μας, ξέχασα να σας πω ότι στην Ουγγαρία (σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία) το 95% ψήφισε ΚΑΤΑ της μετεγκατάστασης "προσφυγόπουλων" στη χώρα τους.
    Κι αυτοί ρατσιστές είναι, ε;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και κάτι τελευταίο, κύριε ηθοποιέ μας. Σήμερα το πρωί κάτι "προσφυγόπουλα" βίασαν μια φοιτήτρια του ΑΠΘ και λήστεψαν και τον σύντροφό της.
    Το ακούσατε; ή μήπως όχι;
    Ρατσιστές θα είναι κι αυτοί τώρα (η κοπέλα και ο σύντροφός της) άμα δεν θέλουν να ξανα-ακούσουν για "προσφυγόπουλα";
    Ε;

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ηθοποιός ποιεί ήθος...αυτός, τι ακριβώς είπαμε ό,τι ποιεί;;;
    Μήπως την...ανηθικότητα!!!
    Λέω εγώ τώρα...

    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ύαινες Τσακάλια Φίδια Τρωκτικά Σκουλίκια Αποβράσματα Παλιάνθρωποι και ΒΡΟΜΟ κομμουνιστές χίμηξαν πάνω στο πτώμα της Πατρίδος μας και ξεσκίζουν της σάρκες μας κάθε μέρα . Αλήτες βρομο συριζαίοι του κερατά θα έρθει η ώρα σας Καθάρματα . Κρεμάλες στο Σύνταγμα σαν τον Τσαουσέσκου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή