Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ "ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ"! ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Των:
-Δημητρίου Δημόπουλου, Γ.Γ. του Δ.Σ. του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»
-Γεωργίου Κατσαντώνη, Εφόρου του Δ.Σ. του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»
-Αλέξανδρου Μοζ, Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ»
Προς:
-Κάθε -ανά την Ελλάδα- μέλος του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ».

Υπό την ανωτέρω αναγραφομένη ιδιότητά μας, αλλά και ως αρχικά ...

ιδρυτικά μέλη του «Α.Τ.» και πιστεύοντας ευλόγως ότι εκφράζουμε την εικαζόμενη βούληση της πλειοψηφίας των μελών του σωματείου μας, γνωστοποιούμε δημοσίως τα εξής:
1) Διαπιστώσαμε μόλις προσφάτως κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. του σωματείου την 08/10/2016 ότι το σωματείο μας «Α.Τ.» ακόμα [με ευθύνη του πρ. του Δ.Σ. του σωματείου μας Π. Θεοδωρίδη, ο οποίος προσωπικώς είχε αναλάβει -έναντι σχετικής αποφάσεως του Δ.Σ.- την διευθέτηση της εν λόγω υποθέσεως] δεν διαθέτει μισθωτήριο συμβόλαιο στο όνομά του, για το μίσθιο του 5ου ορόφου [και το οποίο δηλώνεται δημοσίως ως έδρα των κεντρικών γραφείων μας, στην διεύθυνση Λ. Συγγρού-5, στην Αθήνα]. Ως εκ τούτου, το σωματείο μας δεν μπορεί ακόμα έως και σήμερα να αποδείξει δαπάνες [υπό την έννοια του Κ.Β.Σ.] «περί μισθωμάτων» και ούτε να καταχωρήσει τέτοιες δαπάνες στα φορολογικά βιβλία [εσόδων-εξόδων], που υποτίθεται ότι πρέπει να τηρεί.
Παρά ταύτα, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου μας «Α.Τ.», εμφάνισε στον οικονομικό απολογισμό του, για το οικονομικό έτος 2015, ως έξοδα του σωματείου μας ετήσιο ενοίκιο ύψους 9.600 €!
2) Παρά το γεγονός της ανυπαρξίας μετρητού της ΔΕΗ στο όνομα του σωματείου μας «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ», για την ηλεκτροδότηση του εν λόγω χώρου των γραφείων στην Λ. Συγγρού-5, στον 5ο όροφο, ο πρ. του Δ.Σ. του σωματείου μας Π. Θεοδωρίδης, έχει εμφανίσει στον απολογισμό του 2015 του σωματείου μας «Α.Τ/» έξοδο λογαριασμού ΔΕΚΟ ποσό ύψους 7.397,07 €! &
3) Παρά το ότι ακόμα [με ευθύνη του πρ. του Δ.Σ. του σωματείου μας Π. Θεοδωρίδη, ο οποίος προσωπικώς είχε αναλάβει -έναντι σχετικής αποφάσεως του Δ.Σ.- την διευθέτηση της εν λόγω υποθέσεως] δεν υπάρχει ακόμα σε καμία τράπεζα ούτε ένας τραπεζικός λογαριασμός στο όνομα του σωματείου μας, αν και το σωματείο πρέπει να έχει έσοδα από συνδρομές μελών του, δωρεές κ.λπ. από την 01/01/2012, ως αιτιολογία εγγραφής τους στο τότε υπό ίδρυση σωματείο και ως εγγραφή μελών, από τις 29/09/2015 που υφίσταται νομίμως μέχρι και σήμερα.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ:
Καλούμε όλα τα μέλη τα οποία έχουν καταβάλει σε οιονδήποτε εισφορές εγγραφής στο σωματείο μας ‘ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ’, από 01/01/2012 μέχρι σήμερα να μας αποστείλουν αντίγραφα των αποδείξεων ή αν δεν τις έχουν να μας δηλώσουν υπευθύνως με το ονοματεπώνυμο του το ποσό που κατέβαλαν, προκειμένου να διενεργηθούν τα νόμιμα κατά παντός υπευθύνου.
E-mail επικοινωνίας: antistasitora2016@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου