Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΗΧΗΡΟ ΣΟΚ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ!!! ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΗΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ!

Ο σχεδόν μόνιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού, Βασίλης Σαββίδης, μαζί με τους Αναστάσιο Μίχα και Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο, αντίστοιχα Αντιπρόεδρο και Έφορο του Συλλόγου υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ, αρνούμενοι να συμβιβαστούν...

με τη σκληρή κομματική γραμμή που υιοθετούν ορισμένα μέλη του ΔΣ τα οποία μάλιστα καταφέρονται με σκαιότατους χαρακτηρισμούς και ύβρεις κατά του Προέδρου Βασίλη Σαββίδη! Τα κομματόισκυλα μπήκαν στον Σύλλογο να τον κάνουν μπάχαλο. 
Διβάστε την ανακοίνωση παραίτησης του Βασίλη Σαββίδη και των Αναστάσιου Μίχα-Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο απο τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγία Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2016
Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού ιδρύθηκε το 2003 με αποκλειστικό σκοπό στο να βοηθήσει να βελτιωθεί η γειτονιά μας. Από τότε προσπαθούμε να λύσουμε και αγωνιζόμαστε για να λυθούν από τα πιο απλά καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μας μέχρι τα μεγάλα και διαχρονικά που μας ταλαιπωρούν. Αυτά τα 15 χρόνια ο Σύλλογος μεγάλωσε, ανέπτυξε πολλές δράσεις, οργάνωσε σπουδαίες εκδηλώσεις, απέκτησε κοινωνικό, πολιτιστικό και  οικολογικό προφίλ αλλά κυρίως δεν ξέφυγε από τον μεγάλο του στόχο, να είναι δίπλα στον συμπολίτη μας, τον γείτονά μας. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν σκέφτηκε με γνώμονα κάποιο μικροπολιτικό, κομματικό ή παραταξιακό συμφέρον και γι αυτό άλλωστε απέκτησε και φήμη πέραν των ορίων του Δήμου μας.
Δυστυχώς όμως το Διοικητικό Συμβούλιο που συστάθηκε με τις τελευταίες εκλογές δεν έδειξε την ίδια θέληση και κυρίως τους ίδιους σκοπούς που είχαμε βάλει όλα αυτά τα χρόνια. Οι προσωπικές βλέψεις και η εμμονή σε εκτέλεση κομματικών γραμμών εμφανίστηκαν από την πρώτη κιόλας στιγμή. Σε κάθε συνεδρίαση υπήρχε προσωπική στοχοποίηση του Προέδρου του Συλλόγου, κου Βασίλη Σαββίδη, (ακόμα και με ύβρεις και χαρακτηρισμούς), σκληρή και άδικη κριτική για το οτιδήποτε έκανε, πλήρης υπονόμευση της κάθε πρωτοβουλίας του.
Κάναμε ένα χρόνο υπομονή γιατί αφενός θέλαμε να τιμήσουμε την ψήφο των κατοίκων (τους οποίους και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως) και αφετέρου προσπαθούσαμε να προσαρμοστούμε με υποχωρήσεις στην νέα πραγματικότητα. Μάταια όμως.
Σήμερα, στη Γενική Συνέλευση ενημερώνουμε τα μέλη, δια μέσω της παρούσας επιστολής, ότι υποβάλουμε τις παραιτήσεις μας από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου γιατί δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με κάτι που ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού δεν υπηρέτησε ποτέ.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Δ.Σ.1 και καλή επιτυχία στις προσωπικές βλέψεις των μελών του.
Εμείς δεν θα σταματήσουμε όμως. Θα συνεχίσουμε από άλλα μετερίζια με ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν.
Καλή αντάμωση λοιπόν.
·         Βασίλης Σαββίδης, Πρόεδρος Συλλόγου Τσακού
·         Μίχας Αναστάσιος, Αντιπρόεδρος Συλλόγου Τσακού
·         Πανουτσακόπουλος Παναγιώτης, έφορος Συλλόγου Τσακού


Το παρόν θα επιδοθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου κατοίκων Τσακού

1 σχόλιο:

  1. Θλίβομαι γι αυτές τις εξελίξεις Οταν το τίμημα ανθρώοων προσφοράς είναι να ωθούνται σε παραίτηση από αδόκιμες συμπεριφορές και δεν εκτιμιέται το έργο τους που ακούραστα προσέφεραν τόσα χρόνια στον Τσακό ! Γιώργος Α. Γεωργίου, Επίτιμος Πρόεδρος Συλλόγου Πευκακίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή