Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΝ...

Η χώρα μας περικυκλώνεται από εχθρούς οι οποίοι όλοι μαζί συντονίζονται κατά της Ελλάδος με σκοπό να τη συντρίψουν και να εξαφανίσουν το ελληνικό έθνος. Προς αυτό τον σκοπό έχουν βάλει τους ντόπιους υπηρέτες τους (σήμερα οι Τσίπρας-Καμμένος, χθες οι Σαμαράς-Βενιζέλος, οι Παπαδήμος, Στουρνάρας και πιο πριν ο Παπανδρέου) οι οποίοι θάβουν οικονομικά τον λαό. Και αφού τον έχουν εξαθλιώσει στα 6 και πλέον χρόνια μνημονίων, τώρα τον χτυπούν στα θεμέλια που έχουν ...


διαμορφώσει την ιδιοσυστασία του Έλληνα. Τον χτυπούν δηλαδή στην Ορθοδοξία, στην Παιδεία εφαρμόζοντας μνημονιακές εντολές. Το υπερ-Μνημόνιο που ψηφίστηκε στο Στρασβούργο το 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου, σκάβει την Ορθοδοξία! Καταργούνται εκτός από τα Θρησκευτικά και η Ελληνική Ιστορία, περιορίζονται τα Αρχαία Ελληνικά, ενώ μαθητές-μαθήτριες υποχρεώνονται να επισκέπτονται (δήθεν για εκπαιδευτικούς λόγους) ισλαμικά τεμένη! 
Όλοι αυτοί οι εχθροί της χώρας, ντόπιοι και ξένοι θέλουν να εξαφανίσουν το έθνος μας. Το δόγμα Κίσινγκερ στην πλήρη του εφαρμογή! 
Αν ο λαός μας δεν ενωθεί κάτω από την ομπρέλα της Ορθοδοξίας και των πατέρων της Εκκλησίας,αν οι ίδιοι οι ιεράρχες δεν πάρουν στους ώμους την Ορθοδοξία και το χριστεπώνυμο πλήρωμά της, τότε θα καταστραφούμε ολοσχερώς! Το έθνος αυτό επί 2.000 και πλέον χρόνια πέρασε διά πυρός και σιδήρου και έμεινε όρθιο επειδή διατήρησε ζωντανή τη Γλώσσα του και την πίστη του στην Ορθοδοξία. 
Τα Σκόπια, η Αλβανία, και κυρίως η Τουρκία είναι οι χώρες που σκάβουν τον λάκο των εθνικών μας θεμάτων. Μπορεί να δεχτούμε επίθεση πολεμική από την Τουρκία, ανά πάσα στιγμή! Ο Θεός να βάλει το χέρι Του, ωστόσο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτό το ενδεχόμενο! Μονοιασμένοι, ενωμένοι και μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις μπορεί να ξαναγράψουμε λαμπρές σελίδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου