Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ …ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ»! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ …» Χ Α Ρ Ε Ι Τ Ε ΤΟΝ»!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ …» Χ Α Ρ Ε Ι Τ Ε   ΤΟΝ»!
Ο ‘ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ’ ΤΩΝ …ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ! ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΤΟΝ …’ΧΑΒΑ’ ΤΟΥ!
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ γραφικός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ τουρκόφιλος, ΔΕΝ...
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟΤΑΤΟΣ θαυμαστής του Κεμάλ, είναι και λίαν  Ε Π Ι Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ   ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρης. Ή αλλοιώς …’Μπουτάρ-Πασάς’!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
Σε μια περίοδο πάρα πολύ κρίσιμη για τα ελληνοτούρκικα με τους Τούρκους να εγείρουν εδαφικές απαιτήσεις εναντίον της χώρας, μιλώντας ακόμα ότι η Θεσσαλονίκη τους …ανήκει, ο σύγχρονος Πήλιος Γούσης, σε συνάντηση εργασίας(;) που είχε με πρωτοβουλία του τουρκικού γραφείου Πολιτισμού και Τουρισμού (ΜΠΑ; ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ «ΤΕΤΟΙΟ» ΕΔΩ;) της Αθήνας, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει προσωπικά (ΣΩΠΑ ΡΕ!) από το 2011, για διεύρυνση της συνεργασίας, ανάμεσα στη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Τουρκίας…
«Με τους Τούρκους είμαστε αδέλφια(!!!!!!!!!!!!!!) και με τους Εβραίους είμαστε συνέταιροι», είπε ο ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΣ Μπουτάρης και υπενθύμισε ότι «υπάρχουν θερμοκέφαλοι, που με φωνάζουν Τούρκο στο δρόμο». (ΜΑ, ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ;)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
Όπως τόνισε, «σκοπός μας είναι να τους απομονώσουμε, αυτούς τους …θερμοκέφαλους και να τους πείσουμε, ότι η ιστορία δεν αλλάζει, αντιθέτως πρέπει να μας δώσει μαθήματα, ώστε να μην επαναληφθούν άσχημες καταστάσεις». (ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕ ΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ!)
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
Αναφερόμενος στο στόχο του, που είναι η αύξηση του τουριστικού ρεύματος στην Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης επεσήμανε, ότι θα παλέψει για την ανάδειξη της οθωμανικής – και όχι μόνο!!! – ταυτότητος της πόλεως!!! 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
«Υπάρχουν πολλά οθωμανικά μνημεία στην πόλη, που ο κόσμος δεν τα ξέρει, δεν τα αντιλαμβάνεται» είπε. Τέλος, μίλησε και για τους Τούρκους, που έρχονται στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις, όπως τα Γιαννιτσά, τα Γιάννενα κ.ά., αναζητώντας τα πατρικά τους σπίτια. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για μπουτάρης
«Με το ίδιο τρόπο που πηγαίνουμε και εμείς στον Πόντο, στην Καππαδοκία, στην Σμύρνη, αναζητώντας τα πατρικά σπίτια μας», υπενθύμισε. (βρέ αρχι-μπουζουκοκέφαλε, αυτοί ίσως μπορεί εδώ, να βρούν κάποια, ενώ εμείς εκεί, ΔΕΝ βρίσκουμε τίποτε, γιατί όλα τα έχουν πυρπολήσει και κατεδαφίσει! Κατάλαβες;)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου