Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ "ΜΑΚΕΛΕΙΟ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ"!

"Επειδή έχετε αναφερθεί σε ένα ανύπαρκτο και ανυπόστατο θέμα και από πλευράς ενημέρωσης και από πλευράς "πηγών" σας ενημερώνουμε εμείς έγκυρα ότι τέτοιο θέμα προφανώς δεν υφίσταται.
Και επειδή στο παρελθόν έχετε επιδείξει οξύνοια και πατριωτικά αντανακλαστικά, είτε κατεβάστε την ανάρτηση είτε ενημερώστε το κοινό που σας διαβάζει και είναι ευρύ για την αλήθεια των γραφόμενων ακόμα και εαν προέρχονται από αναδημοσίευση.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία αλλά και για τη στήριξη σας.

MAKEΛΕΙΟ ΕΠΕ"

Εμείς ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην αληθείς οι πληροφορίες μας, άλλωστε στον τίτλο βάλαμε ερωτηματικό και είπαμε για "ανεπιβεβαίωτες" πληροφορίες, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και με δεδομένο ότι η νεοσύστατη αυτή υπηρεσία περί "Προστασίας του Πολιτεύματος" προκαλεί και τις απορίες του ίδιου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τους λόγους για τους οποίους συστάθηκε. Το "προφανώς δεν υφίσταται" από πού προκύπτει; Στην εποχή που ζούμε δυστυχώς, το λέει και ο Χίος, όλα να τα περιμένουμε.
Αν δεν κάνουμε λάθος, σε κάποια εμφάνισή του στο "Εκρηκτικό Δελτίο", ο γνωστός δημοσιογράφος είχε αναφερθεί στις αντιδημοκρατικές πρακτικές της σημερινής κυβέρνησης, κάνοντας παραλληλισμό με απολυταρχικά καθεστώτα!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου