Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΚΟΚΑ ΓΙΑ ΤΑ VIPS ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Απευθείας στα μεγάλα σαλόνια και τα clubs της Αθήνας θα έφτανε η υψηλής ποιότητας (και πανάκριβη) κόκα για VIPs, την οποία εισήγαγε...

από την Ολλανδία σε μεγάλες ποσότητες το κύκλωμα που ξεσκέπασε η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής. Προηγήθηκε συντονισμένη επιχείρηση σε Αττική, Κορινθία και Αχαΐα, με «ντόμινο» συλλήψεων!
ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ
Οι αστυνομικοί πέρασαν ήδη χειροπέδες σε τέσσερα άτομα, δύο Ελληνες και ένα ζευγάρι Αλβανών, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό ψυγείο μέσα στο οποίο βρέθηκαν κρυμμένα 26 κιλά καθαρής κοκαΐνης! Εππλέον, στο σπίτι του ενός εκ των Ελλήνων που συνελήφθησαν, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, βρέθηκε καλά οργανωμένο εργαστήριο για τη νόθευση και την επανασυσκευασία των ναρκωτικών, που «ταξίδευαν» από την Ολλανδία. Η επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς εκτιμάται ότι στο κύκλωμα εμπλέκονται και άλλοι. Εξάλλου, οι αστυνομικοί σκανάρουν τις «ατζέντες» του κυκλώματος και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εμπλέκονται ακόμα και ονόματα-έκπληξη από «υψηλούς» αθηναϊκούς κύκλους. Σήμερα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.
Εδώ και εβδομάδες οι άνδρες της Δίωξης είχαν πληροφορίες για κύκλωμα το οποίο σπρώχνει ποσότητες κοκαΐνης υψηλής ποιότητας, και μάλιστα σε ιδιαίτερα «τσιμπημένες» τιμές, στα πιο γνωστά και ακριβά στέκια της Αθήνας. Επειτα από παρακολουθήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν έναν οδηγό και ιδιοκτήτη νταλίκας, ο οποίος πραγματοποιούσε συχνά ταξίδια έως την Ολλανδία μαζί με τον συνοδηγό και συνεργό του μεταφέροντας νόμιμα φορτία κρεάτων.
Παρακολούθηση
Οι έμπειροι αστυνομικοί άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τους υπόπτους και διαπίστωσαν ότι είχαν συχνές επαφές με ζευγάρι Αλβανών από την Κορινθία, το οποίο φέρεται ότι ουσιαστικά κινούσε τα νήματα για την προμήθεια της άσπρης σκόνης από συμπατριώτες του, που διαμένουν μόνιμα στην Ολλανδία και ασχολούνται με την παράνομη εισαγωγή της κόκας από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη.Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν έως το λιμάνι της Πάτρας την νταλίκα, στην οποία οι δύο Ελληνες είχαν φορτώσει κρέατα με προορισμό την Ολλανδία.
Από εκεί και μετά ανέλαβε ρόλο στην επιχείρηση το Λιμενικό, στελέχη του οποίου ενημέρωσαν τη Δίωξη Ναρκωτικών μόλις η νταλίκα επέστρεψε μέσω Ιταλίας στην Πάτρα. Λίγο έξω από την πόλη το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί το έκαναν φύλλο και φτερό. Ετσι, ανακάλυψαν μέσα σε ειδική κρύπτη μια βαλίτσα, που περιείχε 26 κιλά καθαρή κόκα.
Την ίδια ώρα, άλλο κλιμάκιο της Δίωξης περνούσε χειροπέδες στο ζευγάρι των Αλβανών στην Κορινθία, οι οποίοι θα παραλάμβαναν την κοκαΐνη για να την κρύψουν και στη συνέχεια να τη στείλουν στην Αθήνα, ώστε να τη «σπάσουν» στο εργαστήριο της Νέας Σμύρνης.
http://www.espressonews.gr/cover-story/2016/10/154220/tsoyvalia-koka-gia-ta-vip-salonia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου