Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ! ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ... ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟ 2017! ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

Κατατέθηκε ο Προϋπολογισμός-λαιμητόμος για τα ελληνικά νοικοκυριά ο οποίος φέρνει νέους φόρους 2,5 δις ευρώ σε μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες, ενοίκια και νοικοκυριά! Οι εγκληματίες-πολιτικοί ταγοί θανατώνουν ό,τι απέμεινε ζωντανό σε αυτό τον τόπο και έχουν το θράσος να αναγράφουν μέσα στον Προϋπολογισμό ότι...έρχεται ανάπτυξη!!! Με νέους φόρους πάνω στους παλαιότερους....έρχεται ανάπτυξη!!!! Προβλέπουν αύξηση της ιδιωτικής κατανάλωσης την ώρα ...
που ρημάζουν και τα τελευταία εναπομείναντα όρθια νοικοκυριά! 
Δείτε πιο κάτω τους νέους φόρους που έρχονται, όπως τους παρουσίασε ο Γιώργος Παπαδάκης σήμερα στην εκπομπή του (ΑΝΤΕΝΝΑ). Συστήνουμε σε όσους μπορούν να φύγουν ή να μετακομίσουν την επιχείρησή τους στο εξωτερικό, να το κάνουν άμεσα. Η Ελλάς μετατρέπεται από τους άθλιους πολιτικούς της σε νεκροταφείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου