Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΝΩΝΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ; ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR! ΑΣ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΔΕΙΤΕ...

Το γνωρίζατε ότι στον Χολαργό υπάρχει ξενώνας κακοποιημένων γυναικών; Και μάλιστα εδώ και 51 χρόνια! Το ότι δεν προβλήθηκε προς....
τα έξω, οι λόγοι είναι ευνόητοι. Ειδικά τα προηγούμενα χρόνια όπου μία τέτοια προβολή ίσως στιγμάτιζε περισσότερο τις κακοποιημένες γυναίκες. Σήμερα όμως είμαστε όλοι μια "γροθιά", ενωμένοι γι' αυτές τις γυναίκες και η συνδρομή απέναντί τους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.  
Οι αρμόδια του ξενώνα μας, Κλαίρη Δανιηλίδου-Τσιμικάλη, μας ενημερώνει: 
"Ο Ξενώνας ιδρύθηκε το  1965 από μία ομάδα Χριστιανών οι οποίοι ήθελαν να κάνουν το πιστεύω τους έργο. Έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς προσφέροντας στέγη, τροφή, νομικές συμβουλές καθώς και οτιδήποτε άλλο μέσα στις δυνατότητες μας θα μπορούσε να βοηθήσει, σε κακοποιημένες γυναίκες και άγαμες μητέρες με τα παιδιά τους. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας διοργανώνουμε ένα bazaar στις 18,19 και 20 Νοεμβρίου προκειμένου να αντιμετωπίσουμε μέρος των εξόδων μας.
 
Σας παρακαλούμε προωθήστε όπου νομίζετε χρήσιμο (τις πληροφορίες και την αφίσα), είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε συμπληρωματική πληροφορία και σας ευχαριστούμε θερμά.
 
Κλαίρη Δανιηλίδου-Τσιμικάλη". 
Όλοι μαζί να ανταποκριθούμε σε αυτό το κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου