Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ: "Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Οι ανθέλληνες ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα ότι μπορεί στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη να είναι ο Μεγάλος Έλληνας στρατηλάτης και χάζεψαν...


σύμφωνα με τις ανθελληνικές δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ανάλογα με το εβραιοσιωνιστικό Μπουταρομουτρο, και οι ψηφοφόροι του... κι απ' αυτους έχει μπόλικους η Θεσσαλονίκη...

Βρε εβραιοσιωνιστικό παλιόπραμα, δεν είσαι άξιος ούτε να τον πιάνεις στο βρωμόστομά σου... λουλού... 


Καλλιόπη Σουφλή


Δεν είναι ψέμα ούτε και υπερβολή η παραπάνω πρόταση. Είναι η πικρή αλήθεια! 

Οι ανθέλληνες ξεσηκώθηκαν στο άκουσμα ότι μπορεί στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη να είναι ο Μεγάλος Έλληνας στρατηλάτης και χάζεψαν σύμφωνα με τις ανθελληνικές δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Τρέμουν στο όνομά του, Αλέξανδρος ο Μέγας και ευχόμαστε μια μέρα όλοι αυτοί οι ανθέλληνες που ζουν και κατοικούν, που αναπνέουν τον Ελληνικό αέρα και τόσο ζημιά έχουν κάνει στην πατρίδα να…. βρεθούν ενώπιον μπροστά σε έναν νέο Μέγα Αλέξανδρο!

Δείτε το βίντεο…



Πηγή

11 σχόλια:

  1. Και εσύ Γιάν Μπουτάρ Πασά δεν είσαι ο πραγματικός δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποϋκοτάρετε τα κρασιά του και οτιδήποτε άλλο παράγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι τους θέλουμε τους εχθρούς οταν έχουμε τέτοιους δήμαρχους ??!!!!!!
    Αίσχος! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδατε το βίντεο ή μόνο σχολιάζετε ρε νεολληνες σε ότι σας πλασάρει το κάθε τυχαρπαστο Blog και ο κάθε άσχετος δημοσιογραφισκος της πλάκας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ρε μάγκα πίσω από ένα πληκτρολόγιο γτ σχολιάζει εδώ????

      Διαγραφή
  5. Ρε παιδια κι εγω δεν τον παω καθολου, αλλα μη τα γαμαμε ολα. Δεν ειπε οτι δεν ειναι Ελληνας. Ειπε οτι δεν ειναι μονο ελληνας. Κοψατε μια φράση του χωρις να την πειτε ολοκληρη. Δε σας τιμα καθολου.Ναι ειπε οχι. Εξ αλλου ο ταφος βρεθηκε στην όαση Σιουα , στην Αιγυπτο ααπο την Σουρβαλα, αλλα οι γνωστές τοι "φιλοι" μας μαζι με τον Σιμητη δεν αφησαν να ολοκληρωθει η ανακάλυψη . Αυτο εσενα δε σου λεει τιποτα ? Βεβαιως ο Μ. Αλεξανδρος με την παγκοσμίως αναγνωριση που εχει και επειδη ειναι γνωστος σε ολο τον πλανητη, μπορουμε να πουμε οτι το θεμα δεν ειναι μονον ελληνικο πλεον ( υπογραμμιζω το πλεον) αλλα είναι παγκοσμιο. Μ αυτη την εννοια λοιπον το ειπε και ο Μπουταρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202647305368074&set=a.10202647296087842.1073741924.1361061354&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός ο εξυπνάκιας ανώνυμος (2 Δεκεμβρίου 2016 - 9:22 π.μ.) ο οποίος χαρακτηρίζει ως "τυχάρπαστο" το blog και "δημοσιογραφίσκο" της πλάκας αυτόν που δημοσίευσε το βίντεο με τον Μπουτάρη και το άρθρο, ας βγάλει από πάνω του την ανωνυμία και ας έρθει να του εξηγήσω εγώ ποιος είναι "δημοσιογραφίσκος" και ποιο "τυχάρπαστο" blog (αν εννοεί) και το δικό μας (διότι εμείς κάναμε αναδημοσίευση από άλλο blog). Ωστόσο, ας δεί καλύτερα το βίντεο και θα καταλάβει (αν καταλάβει) πώς αντιμετωπίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος από τον Μπουτάρη. Και με τις κινήσεις του σώματός του (το ειρωνικό χαμόγελο)και με όσα λέει (του θυμίζει... τη γοργόνα), αλλά και την κατηγορηματική του απάντηση. Λέει ΟΧΙ δεν θα ήθελε να βρίσκεται ο τάφος του Μέγα Αλέξανδρου στην Αμφίπολη! Κατηγορηματικός. Και του βγαίνει αυθόρμητα ότι ο Μέγα Αλέξανδρος δεν είναι στους Έλληνες, είναι παγκόσμιο σύμβολο και αμέσως πάει να το διορθώσει λέγοντας "δεν είναι μόνο Έλληνες"! Φάνηκε η αμηχανία του. Κατά το "Μακεδονία" όπως ονομάζουν μερικοί άθλιοι τα Σκόπια και μετά πάνε να το μπαλώσουν! Τι λε ρε Μπουτάρη που δεν είναι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Ελληνικό σύμβολο ο Μέγα Αλέξανδρος; Είναι πάνω απ'όλα ελληνικό σύμβολο και μετά παγκόσμιο. Αυτά τα εξυπνακίστικα και το να πετάξουμε από πάνω μας την ελληνική Ιστορία ας τα αφήσει. Μόνο κακό κάνουν στην Ελλάδα!Και γιατί εύχεται ο Μπουτάρης κατηγορηματικά ΟΧΙ να μην είναι εδώ στην Αμφίπολη ο Μέγα Αλέξανδρος; Τώρα ειδικά που η ελληνική Ιστορία και λόγω πολλών συγκυριών τον χρειάζεται όσο τίποτε (για να κλείσει πολλά στόματα εχθρών της χώρας) και για να προβάλει για μια ακόμη φορά σε όλο τον κόσμο την Ελλάδα, ο Μπουτάρης λέει κατηγορηματικά ΟΧΙ! Έλα λοιπόν ανώνυμε νεοέλληνα (2 Δεκεμβρίου 2016 - 9:22 π.μ.) να μας πεις πόσο εξυπνάκιας είσαι εσύ και άσε εμάς τους "δημοσιογραφίσκους" να κάνουμε τη δουλειά μας όπως την ξέρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή