Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΤΣΙΡΛΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΥΠΕΞ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΤΟΥΡΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ... Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!!!!!

Γιατί στο ΥΠΕΞ δεν στέλνουν στο διάολο τον Ερτνογάν; Γιατί δεν διώχνουν τον Τούρκο πρέσβη από την Αθήνα; Γιατί απαντούν με χλιαρές δηλώσεις και δεν τον καταγγέλλουν στις διεθνείς οργανώσεις ότι...


ετοιμάζεται να καταλάβει και το υπόλοιπο τμήμα της Κύπρου; Γιατί δεν ζητούν από την ΕΕ να εκδώσει ανακοίνωση-προειδοποίηση προς τον Ερντογάν ότι θα έχει συνέπειες διότι αμφισβητεί τα σύνορα της Ευρώπης;  'Οτι σε περίπτωση που πραγματοποιήσει τις απειλές του η ΕΕ θα υπερασπίσει τα σύνορά της; Γιατί δεν κάνει τίποτε το ΥΠΕΞ και δεν απευθύνεται στην ΕΕ; Ανεξάρτητα αν η ΕΕ μας υποστηρίξει ή όχι (που δεν θα μας υποστηρίξει δηλαδή), η ελληνική κυβέρνηση δεν πράττει απολύτως τίποτε. Λες και τρέμει τον παράφρονα Ερντογάν. 
Δείτε τι βλακείες δήλωσε το ΥΠΕΞ μετά τις πρωτοφανώς προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν να αμφισβητήσει τη σημαία τη; Κύπρου, λέγοντας ότι η βόρεια Κύπρος ανήκει στους Τούρκους:
«Για μία ακόμη φορά η τουρκική ηγεσία προσπαθεί να εξισώσει το θύτη με το θύμα, προχωρώντας σε ανιστόρητους και αυθαίρετους συμψηφισμούς που επιχειρούν να διαγράψουν τις ευθύνες της Τουρκίας ως κατοχικής δύναμης», 
Ναι, τώρα χέστηκε ο Ερντογάν με αυτή τη δήλωση! Για σοβαρευτείτε ρε! Θα σας έρθει κεραμίδα στο κεφάλι, αν αύριο-μεθαύριο δείτε την Τουρκία να εισβάλει σε νησί μας ή στην υπόλοιπη Κύπρο!

1 σχόλιο: