Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ (π. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ!

Σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο πρώην δημοτικός σύμβουλος ...

Χολαργού και σημαίνον στέλεχος της παράταξης του Κώστα Τίγκα, Λουκάς Ρίζος. Ο έμπειρος οδηγός (οδηγεί πολλά χρόνια μηχανές) την 17η Νοέμβρη (ημέρα Πέμπτη), ενώ οδηγούσε σε δρόμο του Παπάγου (κοντά στο σημείο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο χρώματος κίτρινου το οποίο έκανε απότομη αναστροφή στο δρόμο! Τον χτύπησε με το πίσω δεξιό μέρος του φτερού του, με συνέπεια ο Λουκάς Ρίζος να χάσει την ισορροπία του και να... σκάσει άσχημα με το σώμα του στο έδαφος. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν αντελήφθη καν ότι χτύπησε επιβαίνοντα σε μηχανή, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την πορεία του, έτσι που ο τραυματισμένος Λουκάς Ρίζος δεν μπόρεσε να δει καν αν ήταν ΤΑΧΙ ή όχι. Το μόνο που συγκράτησε ήταν ότι ήταν κίτρινο το χρώμα του αυτοκινήτου. 
Ασθενοφόρο παρέλαβε τον άτυχο οδηγό της μηχανής και τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε κάταγμα στον 01 σπόνδυλο της σπονδυλικής του στήλης! Νοσηλεύτηκε για 6 ημέρες, ενώ τώρα αναρρώνει στο σπίτι του, όπου πρέπει να είναι σε πλήρη ακινησία για περίπου 3 εβδομάδες. 
Η εφημερίδα μας εύχεται από καρδιάς γρήγορη και ανώδυνη ανάρρωση στον Λουκά Ρίζο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου