Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ΓΙΑ ΤΟ 2016! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

Κυκλοφόρησε και μόλις διανεμήθηκε το τελευταίο τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" για το 2016. Με κεντρικό θέμα την νέα απάτη Τσίπρα κατά των συνταξιούχων, παρουσιάζει το πόσα άρπαξε μέσα σε 2 χρόνια για να τους δώσει ψίχουλα! 
Στην 2η σελίδα υπάρχει ένα σημαντικό πόνημα του Σταύρου Σκανδάλη για τη Θεοσέβεια των αρχαίων Ελλήνων. Πού και πώς πίστευαν οι αρχαίοι...

μας πρόγονοι στον Θεό ή θεούς. 
Στην 3η σελίδα, ρεπορτάζ του Μάκη Βραχιολίδη για την επίθεση του κράτους στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (και των περιοχών Χολαργού-παπάγου), αλλά και τον κίνδυνο της εφημερίδας μας να βάλει λουκέτο λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές από την κυβέρνηση!
Επίσης, μίνι αφιέρωμα στο βιβλίο του Αντώνη Πολύδωρα. 
Τέλος, ένα εντυπωσιακό θέμα για τον ΜΑΤΘΑΙΟ (ΜΑΘΙΟΣ) ΠΟΤΑΓΑ (1924-1941). Τον μαθητή ανυπόταχτο ήρωα τον οποίο εκτέλεσαν οι Γερμανοί επί κατοχής. Παράδειγμα ηρωισμού για τους σημερινούς Έλληνες. Ένας ήρωας που φτύνει κατάμουτρα τους προδότες του σήμερα. Διαβάστε το πως τον σκότωσαν οι Γερμανοί στη Βυτίνα, σε άρθρο του Γιώργου Ντελόπουλου. 
Η εφημερίδα μας βρίσκεται στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, αλλά και στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου, καθώς και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου, ενώ διανέμεται και από τα ΕΛΤΑ Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου