Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΗΣ 45ΧΡΟΝΗΣ ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ! ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΥΠΟΠΤΟΥ. ΤΟ ΓΕΝΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ...

Σφίγγει ο κλοιός των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαμίας γύρω από τον...

δολοφόνο της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια ανίχνευσαν αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού ενός ατόμου που φέρεται να είχε στενή σχέση με το θύμα και θεωρείται θέμα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.
Το πρωί της Παρασκευής θα γίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πειραιά η νεκροτομή στην σορό της 45χρονης, που ενδέχεται να «δώσει» νέα στοιχεία για να  ολοκληρωθεί η εικόνα την οποία έχουν σχηματίσει οι αστυνομικοί.
Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο φερόμενος ως ύποπτος να κληθεί για να δώσει μια πρώτη κατάθεση. Ήδη, έχουν κληθεί στην Ασφάλεια και έδωσαν καταθέσεις στενά συγγενικά πρόσωπα της 45χρονης και τα αδέλφια της.
Μάλιστα ο ένας αδελφός της ήταν εκείνος που την αναζήτησε και τελικά τη βρήκε νεκρή μέσα στο δωμάτιό της.
Από την πρώτη στιγμή, οι αστυνομικοί μιλούσαν για έγκλημα μίσους καθώς αυτό έδειχναν οι τουλάχιστον πέντε απανωτές μαχαιριές που δέχθηκε το θύμα στο λαιμό και το στήθος, παρόλο που πάλεψε με τον δολοφόνο. Οι έρευνες είχαν στραφεί εξ αρχής σε άτομο το οποίο γνώριζε η Θώμη Κουμπούρα, η οποία του άνοιξε την πόρτα της, καθώς δεν βρέθηκε κάποιο ίχνος διάρρηξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου