Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

"Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΟΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ"!!! ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΔΡΟΥΓΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΤΗΣ ΛΕΕΙ...

Σφοδρή επίθεση έχει εξαπολύσει εδώ και λίγη ώρα από το facebook ο γνωστός στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος Θανάσης Δρούγος κατά της δημοσιογράφου Ελένης Καλογεροπούλου, με αφορμή την πείσμονα διάθεση της δημοσιογράφου να υποστηρίζει την κυβ'ερμηση Τσίπρα σε οτιδήποτε. 
Δείτε τι γράφει κατά της δημοσιογράφου. Σημειώνεται ότι τόσο ο Θανάσης Δρούγος, όσο και η Ελένη Καλογεροπούλου είναι κάτοικοι Χολαργού. 
Ιδού τι γράφει...




"AYTH H ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΡΛΟΥΜΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΛΠ)ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ..ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΩΝ......
ΑΣΕ ΜΗΝ ΠΩ ΑΛΛΑ...ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΩΖΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΧΙΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ.....ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ....ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΩ ΠΑΝΤΟΥ ...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου