Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΤΟ...ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ!!!


13η σύνταξη και αναστολή αύξησης ΦΠΑ στα νησιά εξήγγειλε με διάγγελμά του ο Αλέξης Τσίπρας
Αφού έχει ρημάξει τα ελληνικά νοικοκυριά με πρωτοφανή τρόπο, αφού...

βλέπει ότι έρχονται νέα σφαγιαστικά μέτρα μετά τη νέα συμφωνία με τους δανειστές, ο Τσίπρας προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι και να εμφανιστεί ως ευεργέτης των χαμηλοσυνταξιούχων! Αφού τους κατέσφαξε με πρωτοφανή τρόπο, τώρα τους επιστρέφει ελάχιστα ψίχουλα, θέλοντας νακουκουλώσει τα εγκλήματα που έκανε και όσα θα κάνει. Ενώ αναστέλλει προς το παρόν τον ΦΠΑ 24% στα νησιά. 
Το σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί, είναι από το e-radio.gr:

Την αναστολή -για όσο μαίνεται η προσφυγική κρίση- της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου ανακοίνωσε με τηλεοπτικό διάγγελμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενώ προανήγγειλε άμεση αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων σε μεγάλη μερίδα συνταξιούχων.

Όπως είπε, κονδύλι 617 εκατ. θα διανεμηθεί ως "13η σύνταξη" (με τη μορφή εφάπαξ επιδόματος) σε 1,6 εκατ. συνταξιούχους που λαμβάνουν σύνταξη κάτω από 850 ευρώ, κάνοντας λόγο για κοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων στους χαμηλοσυνταξιούχους.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι δέσμευση της κυβέρνησης κάθε ευρώ που πλεονάζει να μοιράζεται στους πιο αδύναμους Έλληνες.

Είπε επίσης ότι η χώρα βρίσκεται μπροστά σε κρίσιμες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζει με αποτελεσματικότητα, ενώ επεσήμανε επίσης ότι είναι σημαντική η απόφαση του Eurogroup για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία.

«Κάναμε ένα αποφασιστικό βήμα, αλλά συνεχίζουμε χωρίς υποχωρήσεις», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, ενώ πρόσθεσε ότι τελικός στόχος είναι η έξοδος από την κρίση και η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας.

Υπογράμμισε επιπλέον ότι «τη συμφωνία με τους εταίρους θα την τηρήσουμε στο ακέραιο».


2 σχόλια:

  1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι βέβαιο ότι έρχονται εκλογές στα τέλη Ιανουαρίου.
    ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή