Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΙΣ..ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ!

Με τις... ευλογίες της αστυνομίας εκπαιδεύεται η νέα γενιά των τραμπούκων αναρχικών! Έρμαιο των τραμπούκων η περιοχή των Άνω Βριλησσίων! Τα τελευταία 3 χρόνια παιδιά γυμνασίου-λυκείου σαρώνουν τα μπαλκόνια των σπιτιών με νεράτζια, πέτρες, δυναμιτάκια! 
Η “άμεση δράση” όσες φορές έχει κληθεί έχει αδιαφορήσει επιδεικτικά! Το αστυνομικό τμήμα της περιοχής υπολειτουργεί και ο διοικητής δεν...

μπορεί να κάνει πολλά παρ' όλο που έχει όλη την καλή θέληση και έχει στείλει την άμεση δράση για περιοδικές περιπολίες, αλλά ώρες και ημέρες που δεν δρουν οι κουκουλοφόροι! Χθες 18/12/2016 πάλι την ίδια ώρα κλήθηκε το "100" για περιστατικό που μόλις συνέβη, αλλά για μια φορά ακόμη υπήρξε αδιαφορία από την πλευρά της Αστυνομίας! Επειδή ο κόσμος έχει αρχίσει και εξαγριώνεται στην περιοχή, η αστυνομία θα πρέπει να έρθει για την προστασία των πολιτών από τους τραμπούκους! Ιδού οι φωτογραφίες μερικών από τους νεαρούς που πετάνε δυναμιτάκια, νεράτζια, ακόμη και πέτρες στα μπαλκόνια των σπιτιών για να τρομοκρατήσουν τους ενοίκους. 
Για ελέξτε το γυμνάσιο στην Β. Ηπείρου και Αγιάσου γωνία, διότι από εκεί μας λένε ότι προέρχονται οι νεαροί μαθητές στις φωτογραφίες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου