Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΙΣΣΑ ΕΡΩΦΙΛΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΚΗ! ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Η πανέμορφη Χολαργιωτισσα Ερωφίλη Κουμαντάκη, είναι εδώ και λίγες ημέρες πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία! Μια σεμνή αθλητρια του "Αίαντα Χολαργού", αθόρυβη, αλλά με πείσμα και πολλή δουλειά...

κατάφερε να πάρει τον τίτλο της πρωταθλήτριας!!! Πολλά συγχαρητήρια στην ίδια και στην οικογένειά της. 
Το παρακάτω ρεπορτάζ-αφοέρωμα στην Ερωφίλη, είναι από το fightsports.gr :
Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην πυγμαχία είναι εδώ και λίγες μέρες η Ερωφίλη Κουμαντάκη που σε έναν πολύ δυνατό τελικό, επικράτησε της Αγγελιάνας Κορωνιού και κατέκτησε τον τίτλο.

Η αθλήτρια του Αίαντα Χολαργού μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία αυτή, λέγοντας πως αυτό που πέτυχε ήταν μέσα στους στόχους της.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και ήταν ένας από τους στόχους μου. Αυτό που περίμενα , ήταν ένας δυνατός τελικός και από τις δύο μεριές, όπως και συνέβη», τόνισε η Κουμαντάκη που μίλησε για τα επόμενα σχέδια της.
«Έχουμε διάφορα σχέδια με τον δάσκαλό μου για το 2017, αλλά ακόμα δεν είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε κάτι, εστιάζουμε στην προπόνηση προς το παρόν».
Τέλος η πρωταθλήτρια Ελλάδος έδωσε την υπόσχεση της για την νέα σεζόν.«Θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω καλύτερη και να δώσω όσους περισσότερους και καλούς αγώνες μπορώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου