Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ! ΟΣΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΑΨΕΙ, ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΟ!!!

Ποιος δημοσιογράφος στην Ελλάδα θα μπορούσε να κάνει αυτή την θεατρική παράσταση με τους... Γερμανούς τωνSS να απειλούν τον Τράγκα πάνω από το κεφάλι του για το τι θα πει; Μόνον ο Τράγκας! Είναι άπαιχτος ο άνθρωπος. 
Από αυτή την εφημερίδα τού έχουμε σούρει πολλά του Γιώργου Τράγκα. Ότι πολλές φορές κάνει...επιλεκτική δημοσιογραφία. Δηλαδή δεν χτυπάει στην καρδιά την άθλια κυβέρνηση Τσίπρα και με όποιους από αυτή την ...

κυβέρνηση τα έχει καλά, τούς επιδαψιλεύει και δεν τους τσακίζει στην κριτική. Συχνά λέει "ο φίλος μου ο ένας", "η φίλη μου η...Μπακογιάννη" για παράδειγμα, κάτι που μας προκαλεί αναγούλα, όταν διαφημίζει τη φιλία που έχει με πολιτικά πρόσωπα τα οποία ευθύνονται (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) για την κατρακύλα της χώρας και τη φτωχοποίηση του λαού! Έχουμε επικρίνει τον Τράγκα για τις κωλοτούμπες του: στην αρχή να ζητά από τον κόσμο να ξεσηκωθεί (επί κυβερνήσεως Σαμαρά) και το καλοκαίρι του 2014 να γυρίζει...καπάκι και να υποστηρίζει τον Σαμαρά στρέφοντας τα πυρά του μόνον κατά του Τσίπρα! 
Τέλος πάντων. Έχουμε πει πολλά κατά του Τράγκα. Όμως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η δημοσιογραφία που κάνει και οι συνεντεύξεις που παίρνει βγάζουν πάντα ειδήσεις! Είναι άπαιχτος ο άνθρωπος. Σήμερα είχε επίσημη προσκεκλημένη του στην εκπομπή του στον Real FM την...πεθερά του!!! Ήταν απίθανος! Έβγαλε ειδήσεις και γέλιο, μέσα από μια τέτοια συνέντευξη που ίσως κανείς δημοσιογράφος δεν θα μπορούσε να επιτύχει. Το αμίμητο στυλ του, οι αυθόρμητες, εκπληκτικές ερωτήσεις του, το καλαμπούρι του, οι ατάκες του, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατή και παρακολούθησε καθηλωμένος στο ραδιόφωνό του, την...πεθερά του Τράγκα!!! 
Μπράβο του, τού βγάζουμε το καπέλο! Η δημοσιογραφία με τον Τράγκα, αναδεικνύεται στα καλύτερά της. Αν κάποιος νέος δημοσιογράφος (ακόμη-ακόμη και παλαιότερος) θέλει να μάθει πώς γίνεται η δημοσιογραφία, πώς βγαίνει μια είδηση από το...πουθενά και πώς παίρνονται οι συνεντεύξεις, δεν έχει παρά να κάτσει να απολαύσει τον Τράγκα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου