Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Διαβάζουμε από το προφίλ του Γιάννη Παπαζήση και βλέπουμε το έγγραφο που σοκάρει...

Ο ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ! ΤΟΥ 'ΔΩΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ...ΣΙΓΗΣΕ! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!

Τον θυμάστε τον Aντισυνταγματάρχη Τσουγκαράκη, ιδρυτή του...

ΝΕΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (;;;)

Μερακλήδες και κιμπάρηδες με το δημόσιο χρήμα και τις κρατικές θέσεις αποδεικνύονται οι Συριζαίοι, ειδικά με τους συγγενείς και τους δικούς τους ανθρώπους...

ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ: "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Οι κοινωνίες αντιδρούν στα πάντα! Δεν θέλουν ΟΚΑΝΑ ,ανοιχτά κέντρα κράτησης,χωματερές,δεν θέλουν τίποτα!
Αυτή είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης όπως...

"ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ" ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ"!!!

Αναγνώστης μας απαντά στον υπουργό Υγείας κ. Κουρουμπλή ο οποίος...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 92ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: "ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΣΑΝ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ"! ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΙΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ! Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Ο Ανδρέας Λυμπερόπουλος είναι ανάπηρος πολέμου που απευθύνθηκε στον Πρόεδρο Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης.
Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες
«Μη μας πετάτε σαν λεμονόκουπες» ήταν τα λόγια του κ. Ανδρέα Βερόπουλου, ανάπηρου πολέμου, από τη Νέδα Μεσσηνίας στον διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μετά...

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ"! ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΦΡΟΥΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ!

18:31 Ανθρωποκυνηγητό είχαν εξαπολύσει από την πρώτη στιγμή οι βελγικές αρχές για την σύλληψη του τρίτου άνδρα της φωτογραφίας - ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο του Ζάβεντεμ πριν την τρομοκρατική ...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩ! ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ! 6 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ!

Νωρίς το μεσημέρι πάνοπλοι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Λιμενικού πραγματοποίησαν έφοδο σε σπίτι στο νησί, όπου υπήρχαν...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και των ιδεοληψιών θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά.
Την ώρα που ο συριακός στρατός απελευθερώνει την Παλμύρα από τους...

ΔΕΣ ΡΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ MEGA, ΠΩΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ!!! ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ!

Αυτά που θα διαβάσετε εδώ δεν θα τα δείτε στα συστημικά κανάλια, τα...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ!

Για μια ακόμη φορά ο πρέσβης του Παλαιστινιακού κράτους στην Αθήνα κ. Ντουμπάσι (πάνω φωτό), όσο και ο παλιστινιακός λαός δείχνουν τα φιλελληνικά τους αισθήματα. Διαβάστε το μήνυμα που στέλνει με αφορμή την εθνική μας επέτειο:
State of Palestine Diplomatic Representation Athens
Με την ευκαιρία της Eθνικής Eπετείου, έχω τη χαρά να εκφράσω στον...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ MEGA! ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΑΣ ΑΥΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ!

Στο στόχαστρο πλέον της κυβέρνησης αλλά και των δημοσιογράφων έχουν μπει όποιοι τολμούν να εκφράζουν ανησυχία για την επέλαση των λαθρομεταναστών-ισλαμιστών τους οποίους επιβάλλει η κυβέρνηση...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ! ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Ανατριχίλα προκαλεί το δεύτερο προπαγανδιστικό βίντεο των τζιχαντιστών του Ιράκ, οι οποίοι αναλαμβάνουν την ευθύνη για το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες και... πανηγυρίζουν!
Μιλώντας στα γαλλικά, Βέλγοι μαχητές αναφέρουν ότι “τα αδέρφια μας έσπειραν τον τρόμο και σκότωσαν τους άπιστους”, ενώ απευθυνόμενοι στους Βέλγους λένε "είστε ταπεινωμένοι".
Το βίντεο, διάρκειας 7 λεπτών και 43 δευτερολέπτων, αρχίζει με εικόνες από επιθέσεις στη Συρία και συνεχίζει με το μακελειό στο Βέλγιο, κάποια στιγμή η εικόνα παγώνει και εμφανίζεται η φράση "η ταπείνωση των σταυροφόρων της Ευρώπης".
Λίγο αργότερα δείχνουν όλο το χάρτη της Ευρώπης, το Βέλγιο ανατινάζεται, με τους τζιχαντιστές να στέλνουν μήνυμα ότι θα... ανατινάξουν όλη τη Γηραιά ήπειρο!

newsit.gr

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ! ΧΡΥΣΟΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ!

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε για ακόμα μία φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στη Ντόχα.

Ο... 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΜΙΤ!!!


του Βασίλη Καπούλα
To pronews.gr φέρνει στην δημοσιότητα έγγραφο της ΜΙΤ που υπέκλεψε η FSB και αναφέρει λεπτομερώς την στρατολόγηση τρομοκρατών από την Τουρκία με δεξαμενές τους "πρόσφυγες" και την προώθηση τους σε...

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ! ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!

Ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είναι δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής...

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ! ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Συγκλονίζει βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει...

ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Και όμως, στην τελετή της παρέλασης στον Χολαργό είχαμε και δύο τραυματίες! Μάχιμους τραυματίες οι οποίοι έδωσαν κανονικά το παρών...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!! ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε ποιον εξέλεξαν για αρχηγό της ΝΔ! Είναι ο αυριανός πρωθυπουργός, αυτός που θα ...σώσει τη χώρα και θα διαπραγματευτεί με την Μέρκελ και τον Σόιμπλε! Ε, ρε ξύλο που θέλουμε οι Έλληνες! Με τέτοιους ανθρώπους που εκλέγουμε να ηγηθούν του έθνους, καλά παθαίνουμε όσα παθαίνουμε!
Δείτε...

via GIPHY

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ! ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ! 30 ΝΕΚΡΟΙ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 60 ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Η κτηνωδία δεν έχει έλεος, καθώς βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε εκρηκτικά την ώρα που ήταν μέσα σε γήπεδο κοντά στη Βαγδάτη!
Ο βομβιστής σκόρπισε το θάνατο σε δεκάδες θεατές οι οποίοι σύμφωνα....

ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ! "ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"!

Του Θύμιου Παπανικολάου
Περιοδικό "Ρεσάλτο"
 
Ο κόσμος ήρθε ανάποδα. Από την Επανάσταση του 1821 και την Εθνική Απελευθέρωση φτάσαμε σε μια νέα εθνική υποδούλωση: Στη μετατροπή μας σε αποικία του 4ου Ράιχ και σε μια «χωματερή» νέων δούλων...

ΝΕΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

O Μιχάλης Τράκας, πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ήταν ο συντονιστής, από μικροφώνου της παρέλασης. Θετική εντύπωση έκανε η εμφάνιση κοριτσιών με παραδοσιακές στολές και δυο τσολιάδων που πλαισίωναν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 
Δεν κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε: αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Ήταν η καλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ στον Χολαργό. Ίσως το γεγονός ότι εκτός από τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ Οικονόμου, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, παρόντες στην παρέλαση ήταν και οι δυο παλαιότεροι δήμαρχοι της πόλης, οι κ.κ. Ξύδης, Σκούρτης, κάτι που ανέβασε ψηλότερα τον πήχυ. Και πέτυχαν απόλυτα. Δείτε στα περισσότερα τις νέες, ανέκδοτες φωτογραφίες....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ-ΜΑΤ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

Πριν από λίγη ώρα έφτασε μια πληροφορία στα ειδησεογραφικά desk του voicenews.gr , από επαγγελματία που έχει ως αντικείμενο...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΔΕΙΤΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

Το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι η σημερινή ήταν η καλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ στον Χολαργό. Τέτοια ομοιομορφία, τέτοιες παραδοσιακές στολές και σεβασμός-πατριωτικό φρόνημα από όλους τους συμμετέχοντες δεν ξανάδαμε ποτέ! Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παρέλασης. Και στη δημοτική αρχή βεβαίως. Μπράβο. 
Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες στα περισσότερα και θα καταλάβετε...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ SOS ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΖΗΤΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ 10 ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ! ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

Διαβάστε τα μέτρα που προτείνει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς, εκπέμποντας SOS για τη χώρα μας εξαιτίας του μεταναστευτικού. Οι Τσίπρας-Καμμένος τον γράφουν στα παλαιά τους...

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΗ ΒΟΜΒΑ!

Θα προσπαθούσαν να κλέψουν ραδιενεργό υλικό από τις πυρηνικές...

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΒΙΝΤΕΟ-ΓΡΙΦΟΣ!

Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά...

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Το βράδυ, προσκεκλημένος στο "Εκρηκτικό Δελτίο" του Αντώνη Μυλωνάκη και της Σοφίας Παραδείση τα...χώνουμε χοντρά και τσακίζουμε τους εθνοπροδότες που ξεπούλησαν την πατρίδα και τον λαό στους νεο-κατακτητές δανειστές! 
Σας περιμένω στις 21.00 στη συχνότητα του ΑΡΤ. 

25η ΜΑΡΤΙΟΥ - ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ! ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ!

Ο φωτισμένος δάσκαλος Σταύρος Σκανδάλης, ευρισκόμενος πάντα στο πλευρό της νεολαίας και γαλουχώντας την με τα νάματα του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, τον φωτισμό των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας και το πνεύμα της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας, μάς προσφέρει ένα ακόμη σημαντικό πόνημα. Αυτό που αφορά στην εθνική παλιγγενεσία. Στο μήνυμα που εκπέμπει ζωντανό και ελπιδοφόο η 25η Μαρτίου 1821. 
γράφει ο Σταύρος Σκανδάλης

Έχουνε σκόλη η Παναγιά και η Ελλάς μεγάλη• «η μία τον κρίνο δέχεται, δάφνης κλωνάρι η άλλη»

 «Αυτό ιμονάχα  έχω να ειπώ. Κι όχι άλλο κανένα - Μεθύστε ιιε τ' αθανατο κρασί του
εικοσιένα»
Παλαμάς:

Γράφει ο Σταύρος Σκανδάλης

Των μεγάλων ημερών οι επέτειοι στα έθνη εκείνα που γνωρίζουν να τιμούν τον εαυτό τους, να σέβονται την ιστορική τους διαδρομή, να διατηρούν με ικμάδα τις φαρέτρες και παρακαταθήκες των προγόνων τους, και επ' ουδενί να ανέχονται την παραποίηση της ιστορίας τους για λόγους σκοπιμότητος, οι επέτειοι αυτές, όπως η σημερινή, γίνονται αφορμή μνημοσύνων ιερών, δόξας άφθαρτης και έντονης προβολής αιωνίων και διαχρονικών διδαγμάτων, ως τόξον πορείας και...

"ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ '21"! ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ

Τα Κείμενα
του Αγώνα του  ’21

του Κώστα - Πολυχρόνη Τίγκα
 Καθηγητού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
 Επικεφαλής της
 Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης
 Παπάγου-Χολαργού

       Πανηγυρίζουμε σήμερα την επέτειο της Εθνικής μας εορτής και τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων που με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην απελευθέρωση του Γένους. Είναι σήμερα η ημέρα που το Έθνος ολόκληρο αναβαπτίζεται, αναγεννιέται και φρονηματίζεται.

Είναι σήμερα δύο τα «χαίρε», που αποτελούν το...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ! ΙΔΟΥ...

Έναν άκρως προκλητικό τρόπο διάλεξε Θεσσαλονικιός για να εκφράσει...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ! Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ...


Ἤγγειλεν Υἱὸν Ἄγγελος τῇ Παρθένῳ,
Πατρὸς μεγίστης Βουλῆς μέγαν.
Γήθεο τῇ Μαρίῃ ἔφατ' Ἄγγελος εἰκάδι πέμπτῃ.
Βιογραφία
Σήμερα η εκκλησία μας γιορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα...
της θείας ενσάρκωσης, που με τόσο σαφή τρόπο μας το...

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΕΡΤ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΑΡΑΒΟΦΩΝΟ ΔΕΛΤΙΟ!!! ΒΙΝΤΕΟ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

H EΡΤ το έχει παραξηλώσει αγνοώντας ότι εδώ είναι Ελλάδα ή προσπαθεί να μας πείσει ότι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Ελληνες ξυπνήστε πριν είναι αργά.
Δεν έχουν περάσει ούτε 10 ημέρες που η ΕΡΤ προκάλεσε το κοινό...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΛΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ! "ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ"!

Για πόσο καιρό θα εξαπατά τον λαό αυτός ο τύπος που προσποιείται τον πρωθυπουργό; Στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, λέει ότι "σύντομα η δύσκολη περίοδος φτάνει στο τέλος της"! Πώς ρε ψεύτη φτάνει στο τέλος της; Με μαγικά, σαν και αυτά που κάνεις επί ένα χρόνο και έχεις διαλύσει την Ελλάδα και τον λαό;
Διαβάστε το μήνυμα του πρωθυπουργού-απάτη:
"Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 υπήρξε καρπός του ευρωπαϊκού και...

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 538). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Κυκλοφόρησε και ήδη ξεκίνησε η διανομή του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" μηνός Μαρτίου (τεύχος 538) με καυτά...

ΜΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Χάγη
Ένοχος για γενοκτονία για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα κρίθηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για την πρώην Γιουγκοσλαβία (ICTY) ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας, Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Παράλληλα, κρίθηκε ένοχος για εγκλήματα πολέμου και εγκλήματα κατά...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821. BINTEO

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ! ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ..

Οι... κυρίες της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, αυτή τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ...

ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ!!! ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΣΟΚ! ΒΙΝΤΕΟ.

Η είδηση είναι αληθινή και ελάχιστοι την γνωρίζουν 

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑ;

ΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

ΝΟΜΟΙ - ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ.

ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.


Καλλιόπη Σουφλή

Γι᾽αυτό το παρόν άρθρον εγράφη δια να σε πληροφορήσει δια τα υπαρκτά στοιχεία αυτού του…ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ που έχει διαπραχθεί κατά σου και των συμπολιτών σου και πώς πρέπει να δράσεις αναλόγως.

Screen Shot 2016-03-21 at 7.20.00 PM.png

This is…THE WORKING HOUR w/ … JOHN KOUNTOURIS!


-του Ιωάννου Κουντούρη | JohnKountouris.com | Λος Άντζελες

Μια κοινή παρανόησις αναμέσον των ανθρώπων είναι ότι πάς κανών ή κανονισμός που τους διέπει εμπίπτει εις μίαν μόνην κατηγορίαν: ο νόμος. 

Αλλά υπάρχουσι πολλαί άλλαι μορφαί δικαίου που τηρούσιν οι άνθρωποι...

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ HEATHROW ΚΑΙ ΣΤΗ DOWNING STREET!!! BINTEO! ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤ!!!

Απειλές για τρομοκρατικές επιθέσεις κατά των αεροδρομίων Heathrow και Gatwik του Λονδίνου εξαπολύουν δύο βρετανοί μαχητές του...

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΛΙΨΗ! ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΟΧΑΝ ΚΡΟΪΦ!

«Με θλίψη ανακοινώνουμε πως ο Γιόχαν Κρόιφ (68) έφυγε από τη ζωή έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, μετά από μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο, στη Βαρκελώνη στις 24 Μαρτίου. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες ώρες»...

ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ...

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τρίτης.
Εμπρηστική επίθεση κατά του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων Καλλιθέας...

ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: ¨Η ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕΤΡΑ 9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ Ή ΠΑΤΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ!!!

Το περσινό σενάριο κατά το οποίο οι δανειστές έσυραν τον Τσίπρα σε ωμό εκβιασμό και αποδοχή του νέου δανείου 86 δις ευρώ με το 30 Μνημόνιο, επαναλαμβάνεται αυτές τις μέρες. Οι δανειστές εκβιάζουν με...

"Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ. ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙΣ"! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΥ-ΜΟΥΝΤΑΚΗ!

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ

«Περήφανα πάντα να κυματίζεις»




 γράφει η Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη

 Αντιδήμαρχος Παιδείας-Νεολαίας & απασχόλησης
Η σημαία μας καθιερώθηκε στην Α’ Εθνοσυνέλευση του 1822, ένα χρόνο μετά την έναρξη της επανάστασης του 1821.
Λέγεται ότι, η πρώτη Ελληνική Σημαία, η κυανόλευκος, οφείλεται στον Παπαφλέσσα, ο οποίος αμέσως μετά την κατάληψη της Τριπολιτσάς «έκοψε βιαστικά ένα κομμάτι από το βαθυκύανο αντερί του και είπε στο πρωτοπαλίκαρο του, τον Κεφάλα, να σχίσει και αυτός δυο λόξες από την άσπρη φουστανέλα του και έτσι απλώθηκε στο βαθυκύανο ράσο του παπά κάτασπρος σταυρός του γένους»
Για την επιλογή των σχημάτων και την....

ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΑΝΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ! ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΤΥ "ΟΡΓΙΩΝ" ΣΕ... ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

Το μήνυμα που έφτασε σε 30 και μόνο μυημένους φίλους της Βάνας ήταν απλό. «Επειδή βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια σας καλώ σήμερα στο club…

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ....

Σε πορεία διαμαρτυρίας προχώρησαν περίπου 500 πρόσφυγες από το...

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ»! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Περίμενε τελείως διαφορετική την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη. Όμως οι φωτογραφίες της προκάλεσαν σάλο...