Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ! ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: «ΘΕΛΩ 3-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ZOUGLA TV!»

«Το διαχρονικό ποιόν, τον τρόπο δράσης, αλλά και το… περί «Δημοσιογραφίας» αίσθημα του αυτόκλητου τιμητή -και κατ εμάς: "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ"- Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αποκαλύπτει η τηλεφωνική συνομιλία που έχουν...

"ΡΕΣΙΤΑΛ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ PSI! ΟΙ OFFSORE ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ!

Από το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Δημοκρατίας


ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΡΕΛΟ...ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΟ 25ΑΡΑΚΙ, ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...

Εντυπωσιακή μουσική παράσταση-αυλαία απόψε για το 25αράκι (πλατεία Κύπρου- Χολαργός). Ο Γρηγόρης Βασιλιάς με τον πυρήνα του τραγουδούν χωρίς μικρόφωνα και ανεβάζουν το κέφι στα ύψη.

Η…τρελή βραδιά και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22.30. Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τραπέζι τηλεφωνήστε στο 210. 6549118. 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ΄ΛΥΚΕΙΟΥ!!!

Χολαργός, 10 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υποτροφίες σε μαθητές της Γ’ Λυκείου

O Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, εξασφάλισε δεκατρείς (13) υποτροφίες για μαθητές που κατά τη σχολική χρονιά 2016 - 2017 θα φοιτήσουν στη Γ’ Λυκείου, έτσι ώστε να ενταχθούν στα τμήματα προετοιμασίας Πανελληνίων Εξετάσεων.
Η εν λόγω δράση υλοποιείται στο πλαίσιο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και του προγράμματος «Κοντά στο Δημότη», όπως...

ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ! ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ! ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ!!!

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΜΑΣ! ΑΝΑΚΗΡΥΞΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ!!!
Έγινε πριν από λίγα λεπτά! Ένα αγριογούρουνο στον Υμηττό (πάνω ακριβώς από τα όρια του δήμου Παπάγου-Χολαργού), μικρής ηλικίας το είδανε περιπατητές και έμειναν με το στόμα ανοιχτό! Και αυτό διότι σχεδόν κανείς δεν υποπτευόταν ότι ο Υμηττός έχει και
αγριογούρουνα! Το ζώο φαινόταν φοβισμένο και μερικοί του έδωσαν...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΑΖΕΙ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ! ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΝΔ! ΠΟΣΟΣΤΟ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Το φθαρμένο πρόσωπο του κυβερνητικού σχηματισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ενάμιση χρόνο μετά την άνοδο στην εξουσία, καταδεικνύει διαδικτυακή ψηφοφορία...

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ EURO ΜΕ ΠΑΝΟ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ...ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 100.000 ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΗΣ "ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ"!

O Έλληνας πρέσβης μεταβαίνει αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, στα Τίρανα, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το πανό με προκλητικό περιεχόμενο στον αγώνα Αλβανίας-Ελβετίας, στο EURO...

Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! "ΤΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"! ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ!


Του βγάζουμε το καπέλο του Γιώργου Παπαδάκη. Μπράβο του. Είναι ίσως ο μοναδικός δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού ο οποίος κάνει στα ίσια...

"ΒΟΜΒΑ" ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ: "Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ"! ΒΙΝΤΕΟ.

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έκανε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στα πλαίσια της συζητήσεως για το «Σχέδιο δράσης για την ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών».
Ακολουθεί η ομιλία:
Κυρία Πρόεδρε, δεν χρειάζεται να εξετάσει κανείς με ιδιαίτερη προσοχή...

ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΤΟΠΙΚΗ Ν.Δ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΡΟ!!!

Η Τοπική ΝΔ Χολαργού-Παπάγου υπό τον Νίκο Κουκή Πρόεδρο και με το νέο ΔΣ, αλλάζει στρατηγική. Επενδύει στην τοπική κοινωνία, όπως άλλωστε πρέπει να είναι ο ρόλος της. Στα τοπικά προβλήματα και στους...

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

GAY, ΑΔΕΡΦΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ, ΤΡΑΒΕΣΤΙ, ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ... ΚΑΜΑΡΙ!

Η Ελλάδα του μέλλοντος είναι πλέον εδώ! Η Ελλάδα των gay, των...

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ! ΤΙ...ΠΑΙΖΕΙ;

Η Ραχήλ Μακρή, στο ωραίο στιγμιότυπο που βλέπετε, εναγκαλίζεται τον...

ΑΠΙΘΑΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ! ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΣΚΕΛΕΤΟΙ-ΦΑΚΟΙ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 112

ΘΕΜΑ: Πραγματοποίηση Δωρεάν Οπτικού Ελέγχου στο Δήμο Πεντέλης
            Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 8 Ιουνίου ο δωρεάν οπτικός έλεγχος  και δωρεάν παροχή φακών-σκελετών σε δημότες και κατοίκους του Δήμου Πεντέλης. Τον έλεγχο διεξήγαγε ο Σύλλογος Οπτικών-Οπτομετρών Ελλάδας (Σ.Ο.Ο.Ε.) σε συνεργασία με τη διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων.
            Ο έλεγχος αφορούσε κυρίως μέλη ευπαθών ομάδων ενώ δόθηκε...

ΑΝΑΒΕΙ "ΦΩΤΙΕΣ" Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ: "ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ"!

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης με ανάρτησή του σήμερα ...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ: "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΗ! ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ"! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Χολαργός, 10 Ιουνίου 2016 Αριθ.πρωτ.: 13656



Αγαπητοί γονείς,

Έλαβα την επιστολή που μου στείλατε, την οποία διάβασα με μεγάλη προσοχή αλλά και έκπληξη.
Για ακόμη μια φορά γίνεται προσπάθεια παραπληροφόρησης της...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΤΟΥΝ ΩΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΙ" ΤΟ...ΕΥΡΗΜΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΛΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤEΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ!

Τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορεί ευρέως η ιστορία για το «χρυσό μακεδονικό στεφάνι», που ανακάλυψε, εντελώς τυχαία, «κρυμμένο» στο σπίτι του ένας Βρετανός συλλέκτης. Το εν λόγω αντικείμενο βγαίνει σε δημοπρασία στις 9 Ιουνίου, δηλαδή… άμεσα, από τον οίκο Duke's.
            Όμως, παρά τις διθυραμβικές κορόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας και ενθουσίασαν για την είδηση αυτή το κοινό, προωθώντας τεχνηέντως τη φημολογία ότι ίσως το στεφάνι να ανήκε ακόμη και σε… βασίλισσα της Μακεδονίας και τονίζοντας ότι είναι δυνατόν να βρεθεί ακόμη και ο Τάφος στον οποίο ήταν κάποτε θαμμένο, το στεφάνι αυτό –το πιθανότερο- δεν είναι αληθινό. Και μάλιστα, η όλη...

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΠΟΛΛAΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ"! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ-"ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ"

Δελτίο Τύπου 32


Και η Παραβατικότητα Συνεχίζεται

Εγκληματική η Αδιαφορία του Δήμου


Κύριε Δήμαρχε,

Δυστυχώς τελευταία είχαμε και πάλι ένα τραγικό συμβάν στο άλσος του Χολαργού, μια περιοχή που ήταν κατά τεκμήριο ασφαλής. Μιλάμε για...

"ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ;"! ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΙΔΟΥ...

Επώνυμος δημότης και κάτοικος Χολαργού μας έστειλε την παρακάτω επιστολή, με σειρά φωτογραφιών που -προφανώς- τράβηξε ο ίδιος και δείχνουν εικόνες γύρω από το Δημαρχείο Χολαργού. Ως Συμπαραστάτης του Δημότη που είναι η εφημερίδα μας, υποχρεωνόμαστε να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες. Τα στοιχεία του δημότη (όνομα, τηλέφωνο κ.λ.π.) είναι στη διάθεσή μας, απλά μας παρακάλεσε να κρατήσουμε την ανωνυμία του, για λόγους που κρίνει ο ίδιος και σεβόμαστε. 
Ιδού λοιπόν τι αναφέρει και τι μας δείχνει....

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! "ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ...ΙΣΟΤΙΜΩΝ ΜΕΛΩΝ"!

Αυτός είναι ο σύγχρονος Έλληνας. Η φωτό έχει πολλαπλή ανάγνωση. Είτε ότι ο Έλληνας εν ονόματι του ευρώ οδηγήθηκε στην απόλυτη ...

ΤΑ “ΚΟΡΑΚΙΑ” ΑΡΠΑΖΟΥΝ 700 ΧΙΛ. ΣΠΙΤΙΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ!


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Ξεκίνησε η διαδικασία “αρπαγής” της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων...

ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΝΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ!

Δράση αλληλεγγύης από το Δήμο Παπάγου – Χολαργού.
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού για άλλη μια φορά έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και με μεγάλη ικανοποίηση πραγματοποίησε σήμερα 9 Ιουνίου, δράση αλληλεγγύης, για την προσφορά επωνύμων υποδημάτων σε...

ΤΟ STATE DEPARTMENT ΡΑΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΙΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ!

Παρέμβαση από την πλευρά των ΗΠΑ έκανε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την υπόθεση της Αγιά Σοφιας μετά την απόφαση της Τουρκίας να διαβάζεται το Κοράνι μέσα στον ιερό ναό καθημερινά κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού...

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ! ΧΑΜΟΣ! "ΤΑ...ΣΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ"! ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, το οποίος πάει πολύ δυνατά και αρχίζει και σαρώνει στις πίστες της κοσμικής Αθήνας και όχι μόνο.
Δείτε το ...ξεσηκωτικό βίντεο και θα καταλάβετε:

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟ..."ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ", ΦΙΛΗΣ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΩΝ!

Ανέλαβε το πόστο του υπουργού Παιδείας για να διαλύσει τα πάντα! Είναι το "νυσταγμένο μπουλντόγκ" ο οποίος καταργεί τα Θρησκευτικά, απαγορεύει στους ιερείς  να πραγματοποιούν ομιλίες στα σχολεία, καταργεί την πρωινή προσευχή, τις μαθητικές παρελάσεις, αλλάζει τα βιβλία Ιστορίας, καθιστά μη υποχρεωτικό το μάθημα των αρχαίων ελληνικών και της Ιστορίας και τώρα.....

Ο πατήρ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΥΝΟΔΟ: "Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΣΜΟΥ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΩΝ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ"!

Γράφει ὁ π. Γεώργιος Μεταλληνός
Ἡ μέλλουσα Ἁγία καὶ Μεγάλη Πανορθόδοξος Σύνοδος
Οἱ Σύνοδοι τοῦ 14ου αἰῶνος διατυπώνουν τὴν θεολογία περὶ τῆς Θείας Χάριτος. Ἡ Ὀρθόδοξη Παράδοση δέχεται αὐτὲς τὶς Συνόδους ὡς 9η Οἰκουμενικὴ καὶ πανορθόδοξα γίνεται αὐτὸ ἀποδεκτὸ ἀπὸ γνωστοὺς Θεολόγους. Διότι καὶ ἡ Σύνοδος αὐτή, ὅπως καὶ ἡ 8η τὸ 879, διαφοροποιοῦν ριζικὰ τὴν ὀρθόδοξη Ἐκκλησία, στὴν πατερικὴ συνέχειά ...

ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!

Τέτοιος πολιτικός απατεώνας και ψεύτης δεν έχει υπάρξει ποτέ στα ελληνικά χρονικά. Δείτε τον να λέει στον ελληνικό λαό να ψηφίσει τον Σαμαρά, αν πρόκειται να έρθει αυτός για να ξεπουλήσει το Ελληνικό! Επειδή δηλαδή αυτός δεν θα ξεπουλούσε ποτέ το Ελληνικό, και δεν θα υπέγραφε μια τέτοια ιδιωτικοποίηση, τότε καλύτερα ...ας ψηφίσει ο κόσμος τον Σαμαρά που είναι πρόθυμος για το ξεπούλημα!
Απ’όσα έχει πει και έχει υποσχεθεί έχει κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Σε όλα τα επίπεδα, ο πολιτικός καραγκιόζης!

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ: "ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΚΑΗΚΕ. ΤΑΚΗ ΜΟΥ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ"!!!

Εν αναμονή για την οδυνηρή διαδικασία της αναγνώρισης του πτώματος βρίσκονται η σύζυγος και η μητέρα του Παναγιώτη Μαυρίκου.
Η γυναίκα του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» βρίσκεται στο...

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ! ΝΕΟ ΚΥΜΑ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ» ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ" ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ...

Συναγερμός έχει σημάνει στο Μέγαρο Μαξίμου που βλέπει την κοινωνική...

ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΚΟ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΡΙΚΤΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟ! ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ! ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτης Μαυρίκος που είχε εμπλακεί στην πρόσφατη υπόθεση εκβιασμών (δημοσιογράφος Τάκης Μουσάς, ΕΥΔΑΠ κλπ.) και είχε...

ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ "ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ" ΜΑΥΡΙΚΟ (;) ΑΠΑΝΘΡΩΚΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!

Σύμφωνα με το koutinpandoras.gr o άνδρας που απανθρακώθηκε νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος. 
Οι πρώτες πληροφορίες και όπως δείχνουν οι κάμερες διαχείρισης της ...

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ, ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!


Φωτογραφία του Nikos Ioannis Nikolopoulos.
Η οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου βιώνει το δικό του δράμα. Ο βουλευτής ανέβασε παλαιότερες φωτογραφίες οικογενειακής ευτυχίας με την κόρη τους, που μέχρι πριν από λίγες μέρες ζούσε, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στον πόνο της οικογενείας του. 
Δείτε τι γράφει. 
ΚΑΤΙΣΧΥΕΙ Η ΖΩΗ… ΚΑΙ Η ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ

Καρδιακό ευχαριστώ, εκφράζω εκ μέρους της οικογένειας μου, προς ...

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ! ΑΣ ΤΟΥΣ ΨΑΛΙΔΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΟΛΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ...

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σε λίγες βδομάδες, έρχονται τα ξένα κερδοσκοπικά funds για να...

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ"! ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ¨Η ΓΕΛΑΣΤΕ (Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ)!

Τέτοιοι πρωθυπουργοί δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Είναι σπάνιο είδος! Μόνον…αλήθειες ακούτε από τον Τσίπρα. Δοξάστε τον. «Το ελληνικό δεν...

ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι τούρκοι αποφάσισαν να πάρουν "κόλλυβα -ευλογίες" από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να τα φέρουν στα ΕΞΑΜΙΛΙΑ γιατί εκεί σίγουρα θα τα χρειαστούν ώστε να τα έχουν έτοιμα στο ζωνάρι και λόγω των Ρωσικών...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΗΒΕΝΝΟ!

Πρέπει να είναι και είναι μια από τις ευτυχισμένες στιγμές του ανθρώπου. Αυτές που μένουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Συγχαρητήρια στον ...

ΓΙΑΦΚΑ ΚΛΕΦΤΩΝ & ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ!!! 17 ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΜΜΕ...


Πόρισμα φωτιά για το ΚΕΕΛΠΝΟ : Παραπέμπονται...


"ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΒΑΛΕ ΜΕΡΚΕΛ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..."! ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ...ΤΑΜΕΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε το νέο τραγούδι με το οποίο ήδη γίνεται χαμός στο διαδίκτυο. Είναι του Νίκου Μουρελάτου!

ΜΠΑΡΑΖ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΤΖΑΜΙ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ"! ΑΣΤΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Ευθεία παρέμβαση της Τουρκίας στα εσωτερικά της Ελλάδας!

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Μπορεί η Γερμανική Βουλή να αναγνώρισε την Αρμενική Γενοκτονία και να πυροδότησε την παράνοια του τούρκου «σουλτάνου» Ταγίπ Ερντογάν, όμως η ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης μόνο ως αντίποινα προς την Μέρκελ δεν μπορεί να...


Ο ΤΡΑΓΚΑΣ "ΛΟΥΣΤΡΑΡΕΙ" ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!!! ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ...

Ο Γιώργος Τράγκας, παίρνει συνέντευξη από τον Πάνο Καμμένο, τον οποίο παρουσίασε ως φίλο του, ως άνθρωπο που τον ξέρει από μικρό...

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ, ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! ΗΧΟΥΝ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 6 ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΒΙΝΤΕΟ


του Βασίλη Καπούλα
Koρυφώνεται η ένταση Ρωσίας-ΝΑΤΟ καθώς για πρώτη φορά απέπλευσαν οι ομάδες μάχης έξι αμερικανικών αεροπλανοφόρων και...

ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΜΗΝΕΣ! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ....

Αν όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι είχαν το σθένος των δικηγόρων, αν απεργούσαν όπως οι δικηγόροι, τότε η κυβέρνηση των προδοτών και...

ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ!
ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΝΙΚΗΤΩΝ 2016
της “Μεγάλης Γιορτής Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού”

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η “Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού” που οργανώθηκε από...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ  ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Δωρεάν παπούτσια (εσπαντρίγιες) στα παιδιά των ωφελούμενων...

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ! ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η... ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!

Και έρχονται και άλλες…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!

Αναμένουμε την επίσημη θέση του Νικολάου για τους λόγους για τους οποίους αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή βράβευσης των διατελεσάντων δημάρχων και να παραλάβει το βραβείο το οποίο ήθελε να του δώσει ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Αποστολόπουλος. 
Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Δ. Νικολάου εκφράζοντας την έμμεση...

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κόμμα Ελληνικό Όραμα και τα στελέχη του εκφράζουν τα ειλικρινή
συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου Νικολόπουλου και της Αναστασίας Μανωλοπούλου, για την απώλεια της κόρης τους Νίκης.
Όι δύσκολες και τραγικές στιγμές που βιώνουν ως γονείς έχουν...