Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ, ΤΟ 28,2% ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΑΦΗ!!! ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!!!

Σε λίγες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες η Κύπρος χαρίζεται με...

υπογραφή του Αναστασιάδη στους Τούρκους! Ο εθνοπροδότης Αναστασιάδης δίνει το 28,2% του νησιού στους Τούρκους και το νησί πλέον θα πάψει να είναι μια ενιαία Δημοκρατία! Πρόκειται για μια τραγωδία άνευ προηγουμένου, αλλά όπως φαίνεται ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για να αρπάξει η Τουρκία ολόκληρο το νησί. Ήδη λέει ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά δεν πρέπει να κατέχει λιγότερο από το 29,2% του νησιού! 
Τέτοια προδοσία δεν έχει ξαναγίνει! Μιλάμε για εγκληματία-εθνοπροδότη που πρέπει να καταδικαστεί από τον κυπριακό λαό! 
Σύμφωνα με το pentapostagma.gr, με βάση το χάρτη της ελληνοκυπριακής πλευράς που κινείται στο 28,2% (η έκταση του τουρκοκυπριακού συνιστώντος κρατιδίου), περιλαμβάνει την πόλη και παραλία της Μόρφου και τα χωριά της Κυθρέας όπως και την περιοχή του Αποστόλου Βαρνάβα ενώ στόχος είναι η επιστροφή πέραν των 90.000 Ελληνοκυπρίων προσφύγων υπό τη διοίκηση του ελληνοκυπριακού συνιστώντος κρατιδίου.

Επιδίωξη της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι και η επιστροφή της Καρπασίας υπό ειδικό καθεστώς και οι ακτογραμμές να καλύπτουν 50,4%. Όπως είναι γνωστό, η τουρκοκυπριακή πλευρά κινείται στο ποσοστό 29,2% και στη βάση αυτή θα παρουσιάσει και τις προτάσεις της σε χάρτη.
Είναι προφανές πως πολλά θα εξαρτηθούν από το περιεχόμενο του χάρτη που θα παρουσιάσει η τουρκική πλευρά καθώς δεν έχει σημασία τόσο το ποσοστό αλλά οι περιοχές που θα επιστραφούν. Δύσκολα ο χάρτης θα περιλαμβάνει επιστροφή της Μόρφου, εκτός εάν οι Τούρκοι κάνουν την …”έκπληξη”.
Το ποσοστό είναι χαμηλότερο κατά 0,5% από αυτό που προνοούσε το Σχέδιο Ανάν.
Παράλληλα, προτείνεται όπως η Κυθραία, η Μόρφου, Γαϊδούρα, η Αχερίτου και μεγάλο μέρος της Αμμοχώστου τεθούν υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση, Αντίθετα η Λεύκα παραμένει υπό τουρκοκυπριακή διοίκηση, ωστόσο προτείνεται όπως η Άσσια, η Βατυλή και η Κοντέα τεθούν υπό ελληνοκυπριακή διοίκηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου