Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ! "ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ. ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ...ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ..."

Ο...

Γιώργος Γιαλτουρίδης από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε ο Σώρρας με τα...600 δις δολάρια κατάλαβε ότι πρόκειται περί απάτης. Μιας φούσκας που αποσκοπούσε στην εξαπάτηση του κόσμου. Υπ'όψιν ότι ο Γιώργος Γιαλτουρίδης είναι οικονομολόγος και διαμένει μόνιμα στην Αμερική.
Σήμερα δέχεται συγγχαρητήρια, όπως το παρακάτω:

Αγαπητέ Γιώργιο Γιαλτουρίδη (αριστερά φωτό),

Σε συγχαίρω για όλο τον αγώνα που έκανες εναντίον αυτού του ψυχασθενή. Σε παρακολουθούσα από την αρχή και πολλές φορές χρησιμοποίησα μερικά στοιχεία για να βοηθήσω στην αφύπνιση των προβάτων που τον ακολουθούσαν. Εγώ από την πρώτη  συνάντηση με κάποιους που ήθελαν να με  πάρουν μαζί τους, τους διευκρίνισα ότι  πρόκειται για φούσκα. Όχι επειδή  προέρχομαι από τραπεζικό κλάδο και είχα γνωρίσει τους Μπρόκερ στο εξωτερικό όπου εργαζόμουνα, απλά στο άκουσμα του φανταστικού αυτού υπέρογκου ποσού των 600 δις ήταν  αρκετό για να γελάσω και να το θεωρήσω γελοίο. Ήξερα ότι μια μέρα θα έφθανε ο Σώρρας εδώ που έφθασε, αλλά αυτός όλο και μερικές χιλιάδες ευρώ άρπαξε  Ουσιαστικά αυτός ήταν ο σκοπός του. Ο γνωστός και στους δυό μας Στέφανος Βαβούρας με αντιμετώπισε σαν εχθρό του και ακόμα αποφεύγει να μου πει και μια καλημέρα ακόμη. Απλά επειδή έγραψα και μίλησα εναντίον του Σώρρα.

Να είσαι καλά φίλε Γιώργο

με αγάπη
Αριστοτέλης Κακογεωργίου από την Ομάδα "Ε "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου