Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ! Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΕΜΙΣΗΜΩΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ 100.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...'!

από τον Κωστή Αϊβαλιώτη
Επειδή κάποιοι Αμερικανοί αξιωματούχοι έριξαν μερικές (προειδοποιητικές;; Θα δείξει) καρπαζιές στους Σκοπιανούς περί πιθανής διάλυσης του ψευτοκράτους (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΙΑΣΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Μ-Ο-Ν-Ο Ε-Μ-Ε-Ι-Σ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΑΥΤΟ) να είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί...



 "δικαιούχοι" δεν είναι οι Κοσσοβάροι ή οι Βούλγαροι. Δικαιούχοι είμαστε ΠΡΩΤΑ εμείς , ο Γκλιγκόρωφ παραδέχτηκε επισήμως ότι ζουν 100.000 Έλληνες εκει, ο αριθμός που έχει ήδη η ΚΟΜΙΣΙΟΝ στις υπηρεσίες της είναι πάνω απο 200.000 Έλληνες , το θεμα το έφερα 2 φορές στο Συμβούλιο της Ευρώπης ως βουλευτής το 2010 και με καθύβρισαν τότε οι Σκοπιανοί. Αντε να διαλύσουν με το καλό και ας ξυπνήσουν κάποτε οι κοιμισμένοι κυβερνώντες που ψηφίζουν δεκαετίες οι (ομοίως κοιμισμένοι) Έλληνες. Το Μοναστήρι, η Γευγελή κλπ είναι Ελληνικά εδάφη με 200.000 Έλληνες κατοίκους!

4 σχόλια:

  1. ΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΟΛΛΑΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ!! ΜΙΛΑΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΛΑγΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΗΜΙΩΝ!!! ΚΡΥΦΟΜΑΣΟΝΟΙ!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!! ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ILLUMINATI (ΛΑΪΟΥ) ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙΣ;;;ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΪΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ!! Α ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΙ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ (ΣΤΟΑΣ) ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΙ (ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΥ) ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ!! Α ΡΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ!!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1ο μνημονιο το ψηφισες, προδοτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Αυτοί που πούλησαν την πατρίδα στον κατακτητή (ΛΑγΟΣ με πετραχήλια), για να κάνουν τα νταραβέρια μαζί του, και μας σκλάβωσαν διπλά, αυτοί πάνε τώρα να μας πείσουν ότι είναι οι κέρβεροι της τιμής , της ηθικής και της αγάπης προς την πατρίδα! Μ' αυτά τα μέσα προσπαθούν να εξαπατήσουν το λαό για να συνεχίσουν το ξεζούμισμα και την εκμετάλλευσή του. Και πολλές φορές το καταφέρνουν αυτό και μας πείθουν μάλιστα ότι έτσι είναι όπως τα λένε»...ρε αντε στο διάολο!!παλιολαμόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να τον να πάλι...εσένα θα σε τσούξει πιο πολύ, όταν επανέλθει ο Καρατζαφέρης και το πατριωτικό κόμμα στην βουλή, πιο πολύ και από τον ΕΝΦΙΑ και τα πανωτόκια που πληρώνεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή