Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΟΝΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΣ; Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ Ή Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ! ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΤΟ ALL STAR GAME ΜΕ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ!


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει καθημερινά πόσο ελληνόψυχος είναι. Παίζει για την Ελλάδα, το δηλώνει συνέχεια και τον ενδιαφέρει να πάρει μετάλλιο με την εθνική μπάσκετ παρά να γίνει πρωταθλητής του ΝΒΑ! Αν αυτό το παιδί δεν είναι Έλληνας, τότε ποιος είναι; Ο Τσίπρας, ο προδότης; Βάλτε δίπλα-δίπλα Αντετοκούνμπο και Τσίπρα και τολμήστε να κάνετε σύγκριση., Με τον Γιάννη νιώθουμε περήφανοι και με τον Τσίπρα σιχασιά! 
Ο Γιάννης μας έκανε πάλι περήφανους. Θριάμβευσε....

και στο All Star Game  με 30 πόντους. 
Το "Παρασκήνιο" αναφέρει:
 Δεν έφτανε μόνο η παρουσία του ανάμεσα στους κορυφαίους μπασκετμπολίστες του κόσμου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που δεν έχασε την ευκαιρία να εντυπωσιάσει στο All Star Game!

Πέτυχε 30 πόντους σε 23 λεπτά συμμετοχής, ενώ έκανε 3 κλεψίματα στην πρώτη του εμφάνιση σε All Star Game, στα 22 του μόλις χρόνια.
Έβαλε το πρώτο καλάθι της ομάδας του, έκανε κλεψίματα και τάπες διεκδικώντας τον τίτλο του MVP του All Star Game.  Έναν τίτλο, που έχουν κατακτήσει στο παρελθόν ονόματα όπως ο Μάικλ Τζόρνταν, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Ο Γιάννης χάρισε μάλιστα μερικά εκπληκτικά στιγμιότυπα σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα.

2 σχόλια:

  1. Tι κοτσανες ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΧ μας γραφετε?Ο Αντετοκουμπο δεν προκειται να γινει Ελληνας δεν μπα να εχει τον Θεο μπάρμπα.Το dna του δεν ειναι Ελληνικο και ετσι παρολο που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ πηρε ιθαγενεια ,δεν ειναι Ιθαγενης.Συντομως η παρανομια αυτη θα διορθωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυριο που θα παρει δουλια στο Τουμπουκτου,Τουμπουκτιανος θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή