Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ! ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ, ΤΟΥ ΛΕΕΙ: "ΑΝΤΕ ΠΑΕΝΕ ΑΠΟ 'ΔΩ"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ: ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!!!

Αυτοί μας κυβερνούν. Πολιτικοί αλήτες με φασιστική νοοτροπία! Πολίτες στάθηκε με ευγένεια μπροστά στον υπουργό Μπαλλάφα για να εκφράσει ...


τη δυσαρέσκειά του επειδή τον έχει χαντακώσει η κυβέρνηση με τον ΕΝΦΙΑ και ο Μπαλάφας του επιτέθηκε σκαιότατα. Αφού τον χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ "τραμπούκο" του είπε  "άντε παενε από 'δω"! 
Συγκεκριμένα (όπως αναφέρει το gazzeta.gr), το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Ο Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, αλλά μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, αγρίεψε, άλλαξε το ύφος του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».
«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» ανταπάντησε ο πολίτης, για να ακούσει το... ακλόνητο επιχείρημα του υπουργού της κυβέρνησης: «άντε πάενε από δω», το οποίο επανέλαβε αρκετές φορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου