Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΟΤΙ...ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ!!!

Τα γεγονότα, όχι μόνο τον επιβεβαιώνουν, αλλά φαίνεται να είναι πολύ χειρότερα. Ο Τσίπρας, δεν θα ήταν απλά διατεθειμένος να δώσει και τις...

Ελληνίδες θυγατέρες, αν του ζητείτο, κάτι τέτοιο, αλλά στο τέλος θα έβγαινε να πανηγυρίσει για την επιτυχία, λέγοντας "βγαίνουμε από την κρίση"!
Αυτό δεν κάνει ο πολιτικός αλήτης και το πολιτικό τσογλάνι; Το "ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα", μετά τη συμφωνία το μετέτρεψε σε "ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα", λόγω -υποτίθεται- των αντισταθμιστικών μέτρων που θα πάρει εξαιτίας της πτώσης του αφορολόγητου στα 6.000 ευρώ και της νέας μείωσης των συντάξεων! Το δήλωσε και ο υπουργός Σπίρτζης, ότι η νέα συμφωνία με τους δανειστές οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση!!!
Όμως, οι δανειστές τους έκοψαν τον βήχα απαιτώντας εδώ και τώρα τη λήψη των νέων μέτρων και την προνομοθέτησή τους. 
Αυτή είναι η πολιτική αλητεία Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Προκειμένου να παραμείνουν στην καρέκλα της εξουσίας μέχρι το τέλος του 2019, θυσιάζουν τα πάντα. Θα θυσίαζαν ευχαρίστως και τις ελληνίδες θυγατέρες παρθένες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου