Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΒΟΜΒΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ: "ΧΘΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ"!

Διάλογος μπροστά στις κάμερες του πρώην υπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και «θέμα» τον Κύπριο επιχειρηματία...


ργά το βράδυ της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017, άγνωστος άφησε έναν φάκελο στα γραφεία του KAVALA POST. Ο φάκελος αυτός περιείχε ένα usb stick με ένα και μοναδικό αρχείο: ένα βίντεο στο οποίο «πρωταγωνιστούν» ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Οι δύο άνδρες έχουν μία σύντομη συνομιλία με θέμα τον… Λαυρέντη Λαυρεντιάδη!

Το βίντεο έχει τραβηχτεί κατά την πρόσφατη (Δεκέμβριος 2016) επίσκεψη στην Ελευθερούπολη του Αρχιεπισκόπου, με αφορμή την ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη Παγγαίου. Συγκεκριμένα, το επίμαχο πλάνο είναι από την είσοδο στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου του κ. Ιερώνυμου για την τέλεση της πανηγυρικής θείας λειτουργίας, παρουσία των Αρχών του τόπου. Από τους πρώτους των επισήμων που τον υποδέχονται, είναι ο Γιώργος Καλαντζής, ο οποίος φέρεται να τον «ενημερώνει» για πρόσφατη συνάντησή του «με τον Λαυρέντη» (προφανώς η αναφορά γίνεται για το πρόσωπο του κ. Λαυρεντιάδη) και ότι «όλα είναι πολύ καλά». Ο κ. Ιερώνυμος χαμογελά και προχωρά προς τον κυρίως ναό…

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου 2017, ο Γιώργος Καλαντζής είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο ALPHA Radio 88,6 και τους δημοσιογράφους Νίκο Χαζαρίδη και Σίσσυ Ακοκαλίδου για τα «ανοιχτά» θέματα της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων (διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα και ακούστε την όλη εδώ) και μεταξύ άλλων είχε κληθεί να απαντήσει στα όσα εδώ και καιρό συζητιούνται στην πόλη περί της «στενής» του σχέσης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Το «επίδικο» απόσπασμα χρησιμοποιείται στο βίντεο σε αντιδιαστολή με τον διάλογο του πρώην υπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.

Αν και η απάντηση Καλαντζή δεν ήταν ιδιαίτερα ξεκάθαρη, για τον κ. Ιερώνυμο δεν ισχύει το ίδιο, αφού η σχέση του με τον Κύπριο επιχειρηματία είναι γνωστή, ενώ ο ίδιος ουδέποτε διέψευσε τα (πάρα πολλά) δημοσιεύματα που τον «ήθελαν» να τον επισκέπτεται συχνά στον Κορυδαλλό κατά το διάστημα που ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ήταν τρόφιμος στην έκτη πτέρυγα των φυλακών της περιοχής.

Μάλιστα, σε συνέντευξή του που παραχώρησε το 2013 στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA3 και την εκπομπή «Χωρίς αναισθητικό» του Γιώργου Τράγκα, ο Αρχιεπίσκοπος επιβεβαίωσε πλήρως τα όσα κατά καιρούς γράφονταν στον Τύπο, ενώ μίλησε για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη με τα πλέον τρυφερά λόγια αγάπης και κατανόησης, τόσο για το «πολύ σοβαρό πρόβλημα της Υγείας του» όσο και για την «βοήθεια» που παρείχε στην εκκλησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου