Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! ΝΕΑ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΝ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΕΙ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ!

Ο Παντελής Βαλασόπουλος σε ανταπόκρισή του από τη Γερμανία, σήμερα το πρωί αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι καμία ανακοίνωση από το Eurogroup και τους εκπροσώπους των δανειστών δεν ανέφερε ότι θα υπάρξουν αντίμετρα! Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η....

κυβέρνηση θα προ-νομοθετήσει τα μέτρα τα οποία περιλαμβάνουν κατάργηση της προσωπικής διαφορ΄.ας (ισοπέδωση δηλ. των συντάξεων) και συντριβή του αφορολόγητου στα 6.000 ευρώ! Προφανώς όλη η υπόθεση αποτελεί μία ακόμη εξαπάτηση του λαού για να μην υπάρξουν αντιδράσεις. Η κυβέρνηση δεν φέρνει κανένα αντίμετρο ή αντισταθμιστικό μέτρο που να εξισορροπεί τα νέα σφαγιαστικά μέτρα σε βάρος του λαού! 
Ειπώθηκε μάλιστα ότι προκαεί εντύπωση το γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός κ. Τσακαλώτος δεν έδωσε καμία συνέντευξη τύπου ούτε έκανε δηλώσεις για να ενημερώσει τον ελληνικό λαό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου