Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! ΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ! ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ! ΒΙΝΤΕΟ.

Αποκάλυψη-σοκ: Τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολα των παιδεραστών...

έχουνε βρεθεί στο…Ντίσνει Greece!!! Σύνδεσμος με το μεγάλο σκάνδαλα..ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ που αφορά τα μεγάλα και διεθνώς δρώντα κυκλώματα απαγωγής μικρών παιδών και παιδεραστών και όχι μονο!!!

Επαληθεύεται 100 τοις 100 το ιστολόγιό μας για αυτές τις έρευνες που βγάζουμε σχετικά με αυτά τα μεγάλα κυκλώματα απαγωγής παιδιών και παιδεραστίας!!!

-του Ιωαν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.47, 27 Φεβ. 2017 | JohnKountouris.com

Δείτε πρώτα το ακόλουθο βίντεο να καταλάβετε και μετά δείτε τη δικιά μου εκπομπή για το ίδιο θεμα. Δείχνει ένα ειδικό τμήμα ενος παιχνιδιού (τρενακιού) στο Disney World (ο κόσμος του Ντίσνεϋ) της Φλόριδα που λέγεται….”It’s A Small World-Greece” (δηλ., Είναι Μικρός Ο Κόσμος–Ελλάς) που τυχαίνει να έχει επάνω του τα διεθνώς αναγνωρισμένα σύμβολο των…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!….
Δείτε τώρα την εκπομπή μου όπου σας τα εξηγώ όλα! 
To Ντίσνεϋ είναι ΓΝΩΣΤΟ για τη…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και τώρα αυτοί οι…ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ έχουν βάλει στόχο τη δικιά μας την…ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ μαζί με τα…ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

Δείτε τώρα τα ακόλουθο βίντεα να καταλάβετε! Το πρώτο μιλάει για το γεγονός πως έχουν συλληφθεί διαχρονικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ του Ντίσνεϊ World της Φλόριδα για τη…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!! Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί που έχουν εμπλακεί σε αυτό το σκάνδαλο, γιατί μιλάμε εν προκειμένω για ένα συντονισμένο σχέδιο του Ντίσνεϊ που συνδέεται με το τεράστιο σκάνδαλο…«ΠΙΤΣΑΓΚΕΗΤ» που αφορά αυτά τα μεγάλα διεθνώς δρώντα κυκλώματα…ΑΠΑΓΩΓΗΣ και ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ και όχι μόνο!…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου