Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΓΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ: ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ, ΕΝΩ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΗ ΜΑΝΑ!!!

Τελικά ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος με δική του παρέμβαση....

φρόντισε να λυθεί το πρόβλημα. Επειδή ο χώρος που παρήχε αρχικά ο Δήμος στην πολύτεκνη οικογένεια δεν ήταν επαρκής, προθυμοποιήθηκε ο Δήμαρχος να βοηθήσει την οικογένεια: σπίτι βρέθηκε στον Χολαργό και ο ίδιος ο Δήμαρχος πλήρωσε το πρώτο ενοίκιο και υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει άμεσα να βρεθεί εργασία για την άνεργη πολύτεκνη μάνα! 
Όλα αυτά μέχρι να λυθεί οριστικά το πρόβλημα με τα ασφαλιστικά μέτρα και τη δίκη που αναμένεται να διεξαχθεί, ώστε η οικογένεια να ξανα-επιστρέψει στο σπίτι της, από το οποίο της έγινε έξωση! 

3 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συνέβαλαν στην λύση αυτού του ανθρωπιστικού προβλήματος . Όταν πρεσβεύει η ανθρωπιά και όχι τα μικροκομματικά συμφέροντα λύνονται όλα τα προβλήματα που αφορούν αδύναμους συνανθώπους μας. Πολλά μπράβο και στον δήμαρχο και φίλο Ηλία Αποστολόπουλο για την επίδειξη ανιδιοτέλειας και ανθρωπιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ σε όσους συνέβαλαν στην ανακούφιση αυτής της ελληνικής οικογένειας. Μπράβο και στον Κο Βραχιολίδη, ``τον ουσιαστικό συμπαραστάτη του δημότη΄΄, μπράβο και στις οικογένειες που φιλοξενούσαν, έστω και προσωρινά τα ελληνόπουλα, στις οικίες τους!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή