Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΑΞΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

- Ήταν πατέρας ενός παιδιού και δούλευε πολλές ώρες για να τα βγάλει πέρα...



- Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του δεν πιστεύουν πως ο Γιώργος έφυγε με αυτό τον τραγικό τρόπο
- Ο φίλος του αποκαλύπτει τι είπαν λίγες ώρες πριν ο 52χρονος διολοφονηθεί
- Η εικόνα που "έχει στοιχειώσει" το μυαλό του
- Ο μανιακός δολοφόνος "χτυπάει" τρεις φορές
Τρομοκρατημένοι είναι οι οδηγοί ταξί από τον μανιακό δολοφόνο που κυκλοφορεί ελεύθερος και παριστάνοντας τον πελάτη εκτελεί τους ανθρώπους που "γυρνούν" την Αθήνα για να βγάλουν το μεροκάματο τους. Ο μανιακός δολοφόνος έκανε πριν από 20 μέρες πρόβα θανάτου σε έναν νεαρό ταξιτζή, ενώ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ολοκλήρωσε το "φονικό" του έργο, σκοτώνοντας τον 52χρονο Γιώργο. 
"Με τον Γιώργο συνεργαζόμασταν εδώ και δυο χρόνια τουλάχιστον. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια. Ένας οικογενειάρχης άνθρωπος, έχει ένα παιδάκι, άνθρωπος που παιδευόταν όλη μέρα για το μεροκάματο. Ένας ήσυχος, τυπικότατος, είχαμε καλή συνεργασία και δούλευε σε αυτές τις περιοχές. Ήρεμος, πολύ ήρεμος, είχε προτιμήσει τον τελευταίο καιρό να δουλεύει τη βραδινή βάρδια γιατί τον εξυπηρετούσε" ανέφερε ένας φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου Γιώργου στην εκπομπή Tatiana Live της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι E.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι το μεσημέρι της Τρίτης, λίγες ώρες, πριν ο Γιώργος πέσει νεκρός από τα πυρά του μανιακού δολοφόνου, οι δυο άντρες είχαν βρεθεί στο Μαρούσι. 
"Θα μου μείνει χαρακτηριστικά οι λίγες ώρες πριν που βρεθήκαμε στο Μαρούσι κάπου και όπως βγήκαμε από το αμάξι για να ξεπιαστούμε του λέω: "Τι έγινε ρε Γιώργο, πως είσαι;" και μου λέει: "Τι να γίνει ρε παληκάρι μου;". Δγηλαδή μία σκηνή που είναι χαραγμένησ το μυαλό και συνέχεια έρχεται, ξέρεις, λόγω της κατάστασης, συνέχεια έρχεται μπροστά μου" τονίζει.

Το προφίλ του δολοφόνου
Ο δράστης είχε πυροβολήσει και τα δυο θύματά του τρεις φορές. Μέσα στο ταξί του δολοφονημένου 52χρονου βρέθηκαν δυο κάλυκες και μια βολίδα, ενώ από την εξέταση που έκανε στη σορό του ο ιατροδικαστής βρέθηκαν δυο βολίδες.

Τρεις φορές είχε πυροβοληθεί από τον δράστη και ο 32χρονος οδηγός ταξί, πρώτο θύμα των επιθέσεων. Ο δράστης χρησιμοποίησε και στις δυο περιπτώσεις το ίδιο όπλο, με την αστυνομία να πιστεύει πως πρόκειται για μετασκευασμένο όπλο με σιγαστήρα. Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου, αλλά και στοιχεία που συλλέγουν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ο δράστης είναι γύρω στα 30, πιθανότατα Έλληνας, ενώ και στις δύο περιπτώσεις δεν λήστεψε τους οδηγούς ταξί. Ακόμη ένα κοινό σημείο των δυο επιθέσεων είναι πως τα αυτοκίνητα που οδηγούσαν τα δυο θύματα είναι μάρκας Mercedes, ενώ και στους δυο είπε πως προορισμός του ήταν η οδός Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ερευνούν συγκεκριμένα περιστατικά με ταξιτζήδες και ιδιαίτερα δυο συγκεκριμένα, τα οποία αφορούν στους δυο οδηγούς που δέχτηκαν επίθεση. Ωστόσο, δεν αποκαλύπτουν ποια περιστατικά είναι αυτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου