Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ, Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΜΕ 450.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΩΧΝΕΙ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ: "ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΑΠΟ'ΔΩ"! ΒΙΝΤΕΟ

Καμαρώστε το ξεφτιλισμένο τομάρι με καταθέσεις 450.000 ευρώ πως ....

μιλάει και με τι ειρωνεία και φασιστικό τρόπο διώχνει από καφενείο αγανακτισμένο πολίτη – Φυσικά με την συνοδεία των τραμπούκων του (ΒΙΝΤΕΟ)


πίστευτος υπουργός Μπαλαφίνιο δεν άντεχε να τον επικρίνει ένας πολίτης της Σάμου για τον ΕΝΦΙΑ που πλήρωσε και άρχισε να του λέει

-Αντε πάενε από δω…

Είχε κολλήσει η βελόνα.

Το κυβερνητικό στέλεχος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε αποδέκτης των παραπόνων ενός πολίτη σε καφετέρια, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις και τις δεσμεύσεις που δεν τήρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Μπαλάφας ξεκίνησε ψύχραιμα τη συζήτηση, αλλά μόλις άκουσε τον πολίτη να του λέει ότι με την παραίτηση τριών βουλευτών, θα πέσει η κυβέρνηση, ανέβασε τους τόνους του και είπε: «Τους τραμπούκους δεν τους φοβηθήκαμε ποτέ. Εμείς δεν φοβηθήκαμε στη δικτατορία, θα φοβηθούμε τώρα;».

«Δεν είμαι τραμπούκος, εγώ δεν προσκύνησα ούτε τη ΝΔ ούτε το ΠΑΣΟΚ, είμαι αγανακτισμένος» τόνισε ο πολίτης, με τον υφυπουργό να απαντά: «άντε πάενε από δω», φράση την οποία επανέλαβε αρκετές φορές.

Σας θυμίζουμε ότι το «πόθεν έσχες» του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα περιλαμβάνει καταθέσεις 449.754 ευρώ για το 2014 (χρήση 2013). Ακόμη, αγόρασε ακίνητα, μερίδια σε διαμερίσματα, καταστήματα, και το 2014 είχε εισοδήματα ύψους 20.911 ευρώ και ένα ΙΧ 1.390 κ.ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου