Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" (ΑΡ.ΤΕΥΧ. 550)! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ

Κυκλοφόρησε και διανεμήθηκε το πασχαλινό τεύχος του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" (αρ. 550), με πλούσια θεματολογία. Στην 1η σελίδα της εφημερίδας μας δεσπόζει...

η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στην οποία  τον οδηγεί η πολιτική των μνημονίων και η πρόθυμη κυβέρνηση Τσίπρα απέναντι στους τοκογλύφους! Τα στοιχεία της UNISEF δείχνουν την ανθρωπιστική καταστροφή που συντελείται στον τόπο μας. 
Στην 2η σελίδα εντυπωσιάζει το άρθρο του Σταύρου Σκανδάλη με θέμα την 25η Μαρτίου και το διαχρονικό μήνυμά της το οποίο γίνεται περισσότερο επίκαιρο στην εποχή μας. 
Στην 3η σελίδα επανερχόμαστε στο σοβαρό θέμα της κυκλοφοριακής παράκρουσης που ζουν οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι από το...τρίγωνο του διαβόλου (Ναυαρίνου, Υμηττού, Εθνικής Αμύνης). Επίσης, το βροντερό ΟΧΙ του Δήμου στην προοπτική κατασκευής γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Μητροπολιτικό πάρκο Γουδή. 
Στην 4η σελίδα κυριαρχεί η εκπληκτική ομιλία του πατρός Βασίλη Κοκολάκη για τον Γρηγόριο Παλαμά, όπως επίσης και το πρόγραμμα της Λέσχης Γυναικών Χολαργού-Παπάγου. 
Τέλος, στην 7η σελίδα υπάρχουν δύο θέματα: 1. "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ- ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 500 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ-ΑΝΕΓΕΙΡΟΜΕΝΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!" και 2. "ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 6.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ...ΕΝΤΙΜΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ Η...ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ;". 
Η εφημερίδα μας, δδιανεμήθηκε στους αναγνώστες της μέσω ΕΛΤΑ, ενώ δόθηκε και στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου και στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου και στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου