Κυριακή 23 Απριλίου 2017

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΟΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΠΑΜΠΗ ΒΩΒΟ, ΛΟΓΩ...ΚΟΡΜΟΡΑΝΩΝ! ΤΩΡΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ...ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ, ΕΝΩ ETOIMAZΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ "ΓΟΥΔΗ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΝΤΕΟ!


γράφει ο Νίκος Βραχιολίδης
Το 2005 πήραν την απόφαση στον Παναθηναϊκό να φτιάξουν το νέο τους ....


γήπεδο στην περιοχή του Βοτανικού, στο σημείο που άλλοτε ήταν το μοναδικό εργοστάσιο του κόσμου που έφτιαχνε τεχνητό μετάξι! (Φρόντισαν και το έδιωξαν στην Κίνα)! Το 2006 παρουσίασαν τα σχέδια και τις μακέτες. Δίπλα στο γήπεδο θα γινόταν ένα τεράστιο εμπορικό κέντρο του Μπάμπη Βωβού (Mall). 

Οι καλοί του Σύριζα όμως, φρόντισαν και βρήκαν ότι στο σημείο δεν πρέπει να γίνει τίποτα γιατί λέει υπάρχει φωλιά Κορμοράνων, τα θαλασσοπούλια της φωτογραφίας! Πήραν λοιπόν την απόφαση που τους συνέφερε, οι ιθύνοντες και σταμάτησαν τα δύο αυτά έργα που θα πρόσφεραν μεγάλη αναβάθμιση στην περιοχή! Κατέστρεψαν οικονομικά και σωματικά τον Μπάμπη Βωβό και η τράπεζα, όπως ήταν φυσικό του πήρε το μισοτελειωμένο έργο και ο Παναθηναϊκός έμεινε με τον καημό! 

Στα δύο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς είναι ο δρόμος που περνάει μπροστά από τα δύο έργα. Από το 2006 είναι αυτή η κατάσταση. Ο Δήμος της Αθήνας και του Αιγάλεω έχουν παρατήσει το δρόμο στο έλεος του! Σφυρίζουν αδιάφορα και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν Σ.Μ.Α λίγο παρακάτω, στον ΑΔΜΗΕ!!! 
Ο δρόμος αυτός είναι από τους δρόμους εκείνους που χρησιμοποιείται πάρα πολύ ιδιαίτερα από φορτηγά! Χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν καταστραφεί από το χάλι αυτό της Αγίας Άννης! 
Κοιμάται ο κ. Καμίνης! Από το Σύριζα δεν προέρχεται; 30 χρόνια πηγαινοερχομαι το δρόμο αυτό και εργάζομαι στην περιοχή αυτή, που σημειωτέον είναι και πολύ κοντά στην Εκκλησία του Αγίου Σάββα που θέλουν να την γκρεμίσουν επειδή θα ενοχλεί το τζαμί που θέλουν να χτίσουν 100 μέτρα πιο κάτω, και κορμορανους δεν έχω δει!!! Όλα αυτά σε απόσταση 1 χλμ από το κέντρο της Αθήνας! 
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ κ. ΠΡΌΕΔΡΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου