Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΤΙΓΚΑΣ: "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η 1η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ"!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Δελτίο Τύπου 23
                                                  22  Μαΐου 2017
Απόλυτα πετυχημένη η 1η Ενημέρωση των Συνδημοτών μας για τη 
ΧΩΜΑΤΕΡΗ(ΣΜΑ-ΣΜΑΥ-ΚΟΜΠΟΣΤ.)

Έγινε με απόλυτη επιτυχία και  πολύ μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών μας,  την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο Παπάγου (ΠΟ.ΚΕ.ΠΑ),  η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το επιχειρούμενο...


από το Δήμαρχο «Περιβαλλοντικό έγκλημα». 
Στην ενημέρωση αυτή παρουσιάσθηκε από τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης(Μείζων Μειοψηφία του Δήμου μας) Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα η πραγματική εικόνα του θέματος όπως αυτή διαμορφώθηκε από τις βεβιασμένες και άκρως επικίνδυνες αποφάσεις του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής.  


 Ερωτήματα που τέθηκαν και που από ημέρες παραμένουν αναπάντητα είναι πολλά. Δυστυχώς ο Δήμαρχος τα αγνοεί προκλητικά. Αν νομίζει όμως  ότι αγνοεί την παράταξή μας κάνει λάθος. Τους δημότες μας αγνοεί. Ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα είναι:
Γιατί βιάσθηκε ο Δήμαρχος να κάνει ένα επικίνδυνο βήμα χωρίς να έχει τεκμηριωμένη «ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ»; Ποια είναι η επιστημονική άποψη; Δεν μας  λέει τίποτε ότι  προγραμματίζει τη μελέτη για το 2017. Έπρεπε να την είχε κάνει ΧΘΕΣ, ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.
Γιατί  αγνόησε την ενημέρωση των συνδημοτών μας;  Γιατί δεν ενημέρωσε τον κόσμο από πέρυσι πριν υπογράψει με τους άλλους Δήμους; Γιατί; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ;
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ τελικά ο Δήμαρχος για το Μητροπολιτικό Πάρκο ΓΟΥΔΗ;  Η  δημιουργία ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ λίγο πιο πάνω στου Παπάγου, πλήττει θανάσιμα  τόσο το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ όσο και τον ΥΜΗΤΤΟ. 
Μήπως τα παραπάνω αλλά και η προκλητική αδράνεια που επιδεικνύει ο Δήμαρχος στο θέμα του γηπέδου-αφού ούτε μια ανακοίνωση δεν θέλησε να βγάλει – για να δημοσιοποιήσει πως σκέφτεται να ενεργήσει, δείχνουν την απαξίωσή του για τον Παπάγου;

Δυστυχώς ο Δήμαρχος με τη στάση του εξυπηρετεί μόνο αυτούς που επιβουλεύονται τον Παπάγου. 
Αναρωτιόμαστε τελικά ενδιαφέρεσθε για κάτι για τους Δημότες και το Δήμο μας;
Οι δημότες ανησυχούν και ανησυχούν πολύ και δηλώνουν ότι: 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ – ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ – ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ    
  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ  ΠΙΣΩ « Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ»
Συνεχίζουμε, συνεχίζουμε μαζί με το δημότη….

17 σχόλια:

  1. Πολυ επιτυχημενη. Θαυμασα την ευγενια και το σεβασμο που επιδειξατε πετωντας τα ενημερωτικα φειγ βολαν στην εισοδο της πολυκατοικιασ τα οποια επιμελως βρηκαν τη θεση τους στο καλαθι των αχρηστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαϊδούρια καθάρματα κλεφτρόνια πουστο κομμουνιστές σκουλήκια να πάτε να πηδηχτείτε εσείς και ο ΣΦΥΡΙΖΑ .

      Διαγραφή
  2. Κοιτάξτε στην παρακάτω ανάρτηση για τα σκουπίδια μιας μόνο συνοικίας της Αγίας Παρασκευής,πριν από την σημερινή και αυριανή απεργία του προσωπικού των δήμων,και θα καταλάβετε τί μας περιμένει.Δυστυχώς και ανεξάρτητα από την κόντρα Αποστολόπουλου-Τίγκα οι ευρωπαϊκού τύπου εγκαταστάσεις ανακύκλωσης έχουν τεράστιο κόστος πολλών εκατομμυρίων και μάλλον δεν θα τις δούμε στην Ελλαδίτσα που πληρώνει,δηλ. εμείς,πρόστιμα για τους ΧΥΤΑ.Δυστυχώς για στεγασμένη χωματερή μιλούμε από την οποία θα οικονομήσει κύκλος "επιχειρηματιών".Αλλωστε στα επόμενα σχέδια του γερμανού υπουργού Φούχτελ που βρίσκεται και πάλι στην Πελοπόννησο είναι και η εκμετάλλευση των σκουπιδιών.Πολλά τα λεφτά ΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι πολύ επιτυχημένη !! Επτά νοματαίοι και ένας ο Τόγκας οκτώ !!! Μετά πήγαν για καφέ στο Βέρντε κατενθουσιασμένοι από την επιτυχία της συγκέντρωσης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας ξανά στο δημοτικό να σε μάθει η δασκάλα αριθμητική.
      Διότι κάποιοι άλλοι, σε έμαθαν να είσαι φερέφωνο...
      Και επειδή ήμουν εκεί, ήταν 80 δημότες περίπου και όλοι τους ενημερωμένοι, εύστοχοι στις ερωτήσεις τους και πολύ πολύ "υποψιασμένοι"...για αυτό που επιχειρεί να πραγματοποιήσει ο δημαρχούκος σου!!!
      Το "κουτόχορτο" που θα "παράγεται" από το κομποστ, θα δίδεται δωρεάν στους ψηφοφόρους του...!
      Για τους άλλους, τους ψηφοφόρους που δεν τον ψηφίζουν, θα δίδονται οι..."οσμές" από την χωματερή!!!
      Όλοι ευχαριστημένοι, όλοι...``μαζί για την πόλη μας΄΄!

      Διαγραφή
    2. 1.Φίλε μου, για να λες πως ήταν 80, φαντάζομαι πόσοι ήταν στ' αλήθεια...
      2.Αν είναι να πανηγυρίζει ο κ.Τίγκας που μάζεψε 80 νοματαίους μετά από τέτοιο ντόρο, τι να πω...

      Διαγραφή
    3. Αν πάρει 80 ψήφους στις εκλογές βγαίνει από Δήμαρχος έως Νομάρχης !!! Έσκισες !!!!

      Διαγραφή
    4. Να μη πεις τίποτα.Περίμενε το 2019.Τότε θα δουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος έχει τους 80 νοματαίους που θα τον βγάλουν δήμαρχο η νομάρχη.Πάντως από δήμαρχος κλητήρας θα γίνει ο δικός σου το 2019,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

      Διαγραφή
    5. Προς το παρόν ο Κώστας Πολυχρόνης δεν είναι ούτε καν κλητήρας. Αυτό και μόνο τα λέει όλα. Ας πριμένει δυό δεκαετίες ακόμη. Άλλωστε νέο παιδί είναι . Όλη τη ζωή μπροστά του την έχει !!!!

      Διαγραφή
    6. Διέλυσαν την χώρα τα καθάρματα της αριστεράς και την πούλησαν στους τοκογλύφους .

      Διαγραφή
  4. Μακελειό στην Αγγλία . Ισλαμοφασίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΦΑΞΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ στο όνομα του προφήτη τους . Πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα εκατοντάδες Πακιστανοί και Αφγανοί ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μαζί με τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ του ΒΡΟΜΟ ΠΑΜΕ και τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ του ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΚΚΕ φώναζαν ο Αλάχ είναι μςγάλος . Αι σιχτίρ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του Ιμπραήμ Πασά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι αριστεροί μισούν την Ελλάδα και θέλουν να την καταστρέψουν . Είναι όλοι τους παλιάνθρωποι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα που ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για την πόλη μας,ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής μας και την αξία της περιουσίας μας,γίνεται προσωπική διαμάχη οπαδών Αποστολόπουλου-Τίγκα.Κρίμα που ο δήμαρχος δεν το συζήτησε με τους επικεφαλής των παρατάξεων πριν το φέρει στο δημοτικό συμβούλιο.Κρίμα που οι δημότες-ενεργοί πολίτες δεν έχουν ενημερωθεί αξιόπιστα και έγκυρα από τους αρμόδιους του δήμου.Κρίμα που τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου δεν ενημερώθηκαν από ειδικούς περιβαλλοντολόγους για το θέμα ώστε να έχουν τεκμηριωμένη άποψη όταν το ψήφισαν.Η Θεσσαλονίκη γέμισε χθες με 40 τόνους σκουπίδια λόγω της απεργίας του προσωπικού για να μη σταθούμε στα σκουπίδια της Πελοποννήσου ή της Ζακύνθου την περασμένη χρονιά.Οι δημότες και οι κάτοικοι,στο σύνολό τους,δεν έχουν ιδέα για το θέμα και θα βρεθούν κάποια στιγμή με ένα χώρο "διαχείρισης" σκουπιδιών ο οποίος πάντως δεν θα λειτουργεί στα πρότυπα της Σουηδίας ή της Ελβετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόλις πάει να κάνει κατι καλό ο δήμαρχός μας τον βρίζετε όλοι. Εμεις σαν Χολαργιώτες του δίνουμε θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία διαχείρισης απορριμάτων. Ο Τίγκας και η παρέα του ας παίξουν με τα κουβαδάκια τους μέχρι το 2050. Μέχρι τότε θα εκλέγουμε Ηλία Αποστολόπουλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο φερέφωνο πεθαίνεις...πρόσεξέ το πριν είναι αργάμιση για σένα!!!

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω ότι πονάει αλλά σιγά σιγά θα το συνηθίσεις. Μέχρι να βγει δήμαρχος ό Τιγκας το 2050 δεν θα πονάει πια !!!

      Διαγραφή
  8. ΞΥΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΞΥΠΝΑ . ΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΞΥΠΝΑ ΟΡΕ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΞΥΠΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή