Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ Η 23ΧΡΟΝΗ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ! ΒΙΝΤΕΟ

Μια 23χρονη κοπέλα που αγνοείτο από τα ξημερώματα της Κυριακή ...


βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα από την αστυνομία της Ξάνθης στην Ε.Ο. Ξάνθης Καβάλας, στο ύψος του Πετροχωρίου.
Η άτυχη κοπέλα κινείτο με κατεύθυνση την Καβάλα, τα ξημερώματα, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της. Το ασημί yaris, ξέφυγε από την πορεία του πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και μπήκε σε αγροικία με θάμνους και ελιές, ακολουθώντας τρελή πορεία.
Μετά από διαδοχικές ανατροπές το ΙΧ κατέληξε δεκάδες μέτρα μακριά από το δρόμο ενώ οι πυροσβέστες και το προσωπικό του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν από την Αστυνομία της Ξάνθης, ανέσυραν το πτώμα της άτυχης κοπέλας αρκετά μέτρα μακριά από το ΙΧ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του xanthi2.gr, η κοπέλα είχε φύγει από την Καβάλα, όπου έμενε και ε’ιχε πάει για διασκέδαση σε club της Ξάνθης.
Το τροχαίο συνέβη στη διαδρομή της επιστροφής. Οι δικοί της αναζητούσαν τα ίχνη της από τα ξημερώματα καθώς η τελευταία της επικοινωνία ήταν μετά τις 4.
Το απόγευμα η εξαφάνισή της δηλώθηκε και στην Ξάνθη και λίγες ώρες αργότερα, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες διέκρινε τα σημάδια στο δρόμο και το ΙΧ.
Η περιοχή ήταν ιδιαίτερα δύσβατη, μέσα σε πυκνή βλάστηση και η οπτική επαφή με το ΙΧ ήταν σχεδόν αδύνατη από την Εθνική Οδό. Το τραγικό έργο της αναγνώρισης ανέλαβαν οι δικοί της που κλήθηκαν στη σημείο μετά τον εντοπισμό του πτώματός της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου