Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ 640 €! ΜΙΣΘΟΣ 360 € ΓΙΑ ΦΟΥΛ ΩΡΑΡΙΟ! ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΜΕ ΜΙΣΘΟ 800 €! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ! ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!

Αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και χθες από τον Σταύρο Λυγερό στο "Επί του Πιεστηρίου" (KONTRA), αποτυπώνουν ...

όσα εγκληματικά ψηφίστηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα στο 4ο Μνημόνιο και τη διαγραφόμενη γενοκτονία του ελληνικού λαού. Ο Έλληνας λοιπόν θα εργάζεται επί 40 χρόνια για να πάρει σύνταξη 640 € μηνιαίως. Ο κατώτατος μισθός θα είναι στα 360 € (αυτοί που θα πήγαιναν τον βασικό μισθό στα 751 € κατεδάφισαν τα πάντα), ενώ ο διδάκτορας Πανεπιστημίου θα αμείβεται με 800 €! Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις τριτοκοσμικές χώρες, όπου οι διδάκτορες Πανεπιστημίου απολαμβάνουν αξιοπρεπή μισθό!
Το πιο τραγικό απ'όλα ίσως είναι ότι ο ελληνικός λαός τα αποδέχεται απαθής. Αποδέχεται απαθής τον θάνατό του και την εξόντωση των επόμενων γενιών.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ!!!!!!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ 1) ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ 2) ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ'ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΑΘΑΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΩΡΑ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ !!!!!! ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟ 150 ΕΤΩΝ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή