Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!! ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!

Ο προδότης πρωθυπουργός προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του παρέδωσε τα πάντα στους μαφιόζους της τοκογλυφίας. Ουσιαστικά παραδίδει και την άμυνα της χώρας μια και έρχονται και νέες περικοπές ακόμη και στις ένοπλες δυνάμεις. Κάτι που σημαίνει ΄ποτι ξεδοντιάζεται περισσότερο η αμυντική θωράκιση της χώρας και ουσιαστικά η Πατρίδα μας παραδίδεται στις ορέξεις του σουλτάνου Ερντογάν, που....

με τη σειρά του αμφισβητεί  τα σύνορα της χώρας μας και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εισβάλει σε νησί ή νησιά μας. 
Τον παρακάτω κατάλογο με τα μέτρα-θάνατος που φέρνει ο Τσίπρας στο 4ο μνημόνιο, ανήρτησε χθες το δελτίο ειδήσεων του Αντώνη Μυλωνάκη και ανέλυσε ο δημοσιογράφος Σπύρος Σταθάκης. Δείτε για ποια προδοσία μιλάμε.

4 σχόλια:

  1. Να δούμε το 4ο Μνημόνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι Νεοέλληνες κοιμούνται ΟΡΘΙΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΡΝΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!!!!!!!! ΑΚΟΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ,ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΙΣΟ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!! ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΦΓΛΥΦΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ !!!!!1! ΕΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ!!!!!!ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ 300 ΧΙΛ. ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ ,ΟΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ ,Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΛΠ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή