Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! TOY ΧΡΩΣΤΑNΕ ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2017, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
egmont1937@gmail.com - 6977-747431

Προς :
Τον Πρωθυπουργό
Τον Υπουργό Εσωτερικών
Την Υπουργό Εργασίας και Κοινων. Πρόνοιας
Τα Πολιτικά Κόμματα
Τους Βουλευτές
Την Δημοτική Αρχή Βύρωνα
Τις δημοτικές παρατάξεις Δήμου Βύρωνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ:
 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2017 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ  ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στο πρόγραμμα ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ του Δήμου Βύρωνα, παρουσιάζονται εδώ και αρκετούς...

μήνες  σοβαρά και αδικαιολόγητα  προβλήματα, τα οποία δυναστεύουν τα μέλη του προγράμματος και έχουν προκαλέσει την οργή τους. Όπως είναι γνωστό το πρόγραμμα αυτό επιδοτεί εξ ολοκλήρου τους  εργοδότες που προσλαμβάνουν άστεγους-άνεργους ενώ καλύπτει πλήρως τα ενοίκια της κατοικίας, την οποία μισθώνει ο Δήμος και στεγάζει τον δικαιούχο του προγράμματος. 

Ο Μανώλης Κανακάκης, που μαζί με την γυναίκα του ήταν άστεγος και για μεγάλο χρονικό διάστημα διέμενε στον Ξενώνα Καρέα του Βύρωνα, εντάχθηκε στο αναφερόμενο πρόγραμμα τον Απρίλη του 2016, αλλά δεν έχει λάβει τους οφειλόμενους μισθούς του προγράμματος από τον Δήμο εδώ και 6 μήνες - από την 1η Γενάρη 2017 έως σήμερα Ιούνη 26/6/17 - ενώ σε 6 ανέρχονται επίσης και τα ενοίκια τα οποία ο Δήμος Βύρωνα δεν έχει πληρώσει μέχρι σήμερα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου. Το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο δικαιούχο που έβαλε ο Δήμος Βύρωνα στο ίδιο πρόγραμμα!... Οι αθλιότητες αυτές Κυβέρνησης και Δήμου είχαν ως αποτέλεσμα ο Κανακάκης να απειλείται με έξωση και μολονότι δεν έχουμε όλες τις πληροφορίες, έγινε γνωστό ότι ο εργοδότης του Κανακάκη, αν και δεν έπαιρνε από τον Δήμο τις επιδοτήσεις του προγράμματος, για να βοηθήσει τον εργαζόμενο να επιβιώσει, τον πλήρωνε μέχρι και τα μέσα του Απρίλη του 17, αλλά στην συνέχεια σταμάτησε και ο Κανακάκης σήμερα δεν έχει ούτε μια δεκάρα για να ζήσει! Η κατάσταση αυτή έχει φέρει τον συμπολίτη μας σε απόγνωση καθώς δεν μπορεί να πληρώσει ούτε την ΔΕΗ, απειλείται με διακοπή  ρεύματος ενώ συνάμα αδυνατεί να πληρώσει και αυτό το ψωμί χωρίς δανεικά!.....   

Η κατάσταση αυτή προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς υπάρχουν υποψίες είτε ότι τα χρήματα μπορεί να κατακρατούνται από την κυβέρνηση για την συγκάλυψη των γνωστών πολιτικών της απάτης και των δημοσιονομικών πλεονασμάτων ή μπορεί να έχουν να κάνουν με τα τεράστια οικονομικά ελλείμματα της Δημοτικής Αρχής, καθώς είναι γνωστό ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή Χαρδαλιά άφησε τον Δήμο χρεοκοπημένο με περίπου 30 εκ ευρώ χρέος, γεγονός όμως το οποίο συγκαλύπτει μεθοδικά ο σημερινός Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ Γρ. Κατοπόδης και η δεξιά ηγετική ομάδα των αντιδημάρχων, μαζί με τον πασοκικής έκδοσης αντιδήμαρχο οικονομικών Δ. Κόκκαλη! Ο εν λόγω αντιδήμαρχος οικονομικών γράφοντας στα παλιά του παπούτσια την νομιμότητα, που διέπει το δημόσιο λογιστικό, διευθύνει την οικονομική πολιτική του Δήμου, μέχρι σήμερα με διάτρητους και παράνομους οικονομικούς προϋπολογισμούς και ισολογισμούς. 

Στο μεταξύ έγινε γνωστό ότι αν και ο Κανακάκης ζήτησε από τον Δήμαρχο κ. Κατωπόδη και τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρ. Σπυρόπουλο να τους συναντήσει για να πληροφορηθεί υπεύθυνα τους λόγους της εξαθλίωσης του, μέχρι στιγμής, ο εν λόγω πολίτης δεν έχει καμιά υπεύθυνη πληροφόρηση από τον Δήμο και γίνεται αντικείμενο της πασίγνωστης πολιτικής των εμπαιγμών και της κοροϊδίας, την οποία συνηθίζουν να ακολουθούν οι απολογητές των αντιλαϊκών πολιτικών της σοσιαλδημοκρατίας, της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ  και της άθλιας κυβέρνησής του!.... Κύριοι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του Δήμου Βύρωνα τι γίνονται τα λεφτά των δικαιούχων του προγράμματος;…   

Δ. Σουλιώτης, πολιτικός εξόριστος της δικτατορίας 1967-1974
   


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
6977-747431 - egmont1937@gmail.com

Ανακοίνωση

ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο Μ. ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ

Ο Μανώλης Κανακάκης δικαιούχος του προγράμματος ΣΤΕΓΑΣΗ-ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ στον Δήμο Βύρωνα, κινδυνεύει με απόλυση από την εργασία του καθώς ο εργοδότης τον ενημέρωσε σήμερα 29/6 ότι εάν ο Δήμος Βύρωνα  δεν του καταβάλλει τους μισθούς των έξη (6) μηνών, που του οφείλουν, θα αναγκασθεί να προχωρήσει στην διακοπή της εργασιακής σχέσης τους. 

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από τους μισθούς, που  χρηματοδοτούνται από το σχετικό πρόγραμμα ΣΤΕΓΑΣΗ- ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ, η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, δεν έχει καταβάλλει επίσης ενοίκια έξη (6) μηνών στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος στο οποίο διαμένει ο Μ. Κανακάκης, με βάση το ίδιο πρόγραμμα ΣΤΕΓΑΣΗ- ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ.

Η προηγούμενη καταγγελία για τις ευθύνες κυβέρνησης και δημοτικής αρχής Βύρωνα, στάλθηκε στους αρμόδιους υπουργούς και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μέχρι στιγμής δεν είδαμε ούτε ακούσαμε για καμιά δημόσια παρέμβαση από κανέναν! 

Δημοκρατική Ενότητα Δήμου Βύρωνα  

29.6.2017


1 σχόλιο:

  1. Πληροφορηθήκαμε ότι ο δήμαρχος ετοιμάζεται να αγοράσει κτίριο για να στεγαστούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Παπάγου και οι Διοικητικές. Το δημοτικό κτίριο του Παπάγου είναι σχεδόν άδειο. Επειδή μυρίζει άσχημα η ιστορία τον καλούμε να μη προχωρήσει. Υπάρχουν οικογένειες που πεινάνε και θέλει να ξοδέψει 300.000 για αγορά κτιρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή