Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΒΑΖΕΙ "ΛΟΥΚΕΤΟ" ΣΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"! ΤΟΥ ΖΗΤΑ 4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗ ΣΒΗΝΕΙ ΧΡΕΟΣ 38 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΝΦΙΑ!!! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ζητά 4 εκατ. από το «Χαμόγελο του Παιδιού», την ώρα που διαγραφεί δισ. φορολογικών οφειλών «νταβατζήδων». Φέρτε μια τροπολογία όπως του Ιβάν, μπορείτε» 


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ζητάει συνολικά 4 εκατ. ευρώ από το...

«Χαμόγελο του Παιδιού», σε φόρους, εισφορές, ΕΝΦΙΑ και τέλη κυκλοφορίας, για το 2017. 
Είναι η ίδια κυβέρνηση, που διέγραψε τις λίστες των «ληστών», 38 εκατ. για λαθρεμπορία τσιγάρων, δισ. πρόστιμα σε ημέτερους ολιγάρχες, εκατ. οφειλών στην ΔΕΗ από απατεώνες, που ζουν έχοντας διαφύγει στο εξωτερικό. 
Είναι φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δείχνει την αναλγησίας της επιλεκτικά σε τέτοια ιδρύματα, που επιτελούν αποδεδειγμένα μέγιστο ανθρωπιστικό έργο και την ίδια στιγμή κλείνει τα μάτια της στο πάρτι που γίνεται με τις δήθεν ανθρωπιστικές οργανώσεις τύπου ΜΚΟ. 
Το Μέτωπο Νίκης, καλεί την κυβέρνηση να προβεί σε νομοθετική ρύθμιση και να απαλλάξει το χαμόγελο του παιδιού από ΕΝΦΙΑ και εισφορές λόγω κτήσης ακίνητης και κινητής περιουσίας που προέρχονται από δωρεές.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

2 σχόλια:

  1. AYTA ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΣΕΚΑΠ ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΟΡΑ,ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ Η ΚΑΛΑΟΠΕΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ !!!!!! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥΣ ??????????? ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΩΜΑΛΩΝ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή