Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ …ΣΥΡΙΖΑ. ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΩΦΕΛΙΜΟ...

ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το γιαούρτι θα ήταν πιο ωφέλιμο…

Οι... καφέδες και τα νερά, με τα οποία «έλουσαν» τον Νίκο Φίλη και τον Νίκο Ξυδάκη τα μέλη αριστερών οργανώσεων και συλλογικοτήτων του...

αντιεξουσιαστικού χώρου, το απόγευμα της Παρασκευής, στη συγκέντρωση συμπαράστασης προς την κρατούμενη Ηριάννα Β. Λ., στο Σύνταγμα, δεν θα έπρεπε να εκπλήσσουν κανέναν.

Ο λαός μας χρησιμοποιεί για τις περιπτώσεις αυτές μια πολύ σοφή παροιμία: “Ή παπάς - παπάς ή ζευγάς – ζευγάς”. Ας το συνειδητοποιήσουν, λοιπόν, εκεί στην Κουμουνδούρου. Όσο θα εφαρμόζουν την πιο σκληρή μνημονιακή λιτότητα, δεν θα μπορούν να εμφανίζονται και ως πολέμιοί της. Όσο θα κυβερνάνε, δεν θα μπορούν να το... παίζουν αντιεξουσιαστές. Το λαϊκό αίσθημα, αν και εν πολλοίς παραμένει εν υπνώσει, δεν έχει ωστόσο περιέλθει και σε κατάσταση ...αφασίας, ώστε να παίζει κανείς με τα πιο άγρια ένστικτα του λαού.
Αντίθετα, στον ΣΥΡΙΖΑ, αν και ευαγγελίζονταν ότι θα φέρουν την φαντασία στην εξουσία, αποδείχτηκε μάλλον πως εννοούσαν την ...αφασία. Διότι, ένα από τα συμπτώματα στην περίπτωση της αφασίας, είναι ότι ο πάσχων χάνει την ικανότητά του να κατανοεί. Και στην Κουμουνδούρου δείχνουν να μην έχουν κατανοήσει όχι μόνο ότι κυβερνάνε, αλλά και ότι ο κόσμος έχει πια πάρει χαμπάρι πως ελάχιστα διαφέρουν από τους προκατόχους τους. Τουλάχιστον εκείνοι δεν καμώνονταν τους αντιεξουσιαστές...

Νέο “αριστερό” χαράτσι στα ακίνητα…


“Πονοκέφαλο” σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων αναμένεται να φέρουν το Πιστοποιητικό Απόδοσης Κτιρίου και η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου. Η απόκτησή τους προϋποθέτει αρκετές χρονοβόρες διαδικασίες σε πολεοδομίες και άλλες δημόσιες υπηρεσίες αλλά και ένα επιπλέον κόστος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, αφού οι ιδιοκτήτες ακινήτων αναγκαστικά θα απευθυνθούν σε ιδιώτες μηχανικούς. Ήδη, πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει το “χαράτσι” που έρχεται με την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου, το οποίο θα υποχρεώνονται να καταβάλλουν ανά πέντε χρόνια όλοι οι ιδιοκτήτες για να δηλώνουν την ακίνητη περιουσία τους, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ. Αρρωστημένα, διαστροφικά αριστερά μυαλά!

Ψεύτης και …λαοπλάνος…

  
Είναι τεράστιο ψέμα ότι η βιαστική έξοδος στις αγορές σημαίνει και το τέλος των Μνημονίων. Μην τους ακούσετε! Κι όταν ακόμη βγει ο Τσίπρας στην τηλεόρασή σας για να σας πει ότι “τα βάσανα τελειώνουν, η κρίση φεύγει”, μην τον πιστέψετε! Θα έχει υποκαταστήσει τις μυθικές πανέμορφες, αλλά ανθρωποφάγες “Σειρήνες”! Που μετά από αυτές πάντα θα παραμονεύουν, η Σκύλλα και η Χάρυβδη!
Ωστόσο εσείς, όπως ο Οδυσσέας κλείστε τ΄ αυτιά σας για να μην ακούτε το τραγούδι των Σειρήνων (του Αλέξη)! Δεθείτε, για να γλυτώσετε από τη Σκύλλα και η Χάρυβδη (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά αφήστε ελεύθερα τα χέρια σας, ανοίξτε τις παλάμες σας και φασκελώστε τους!!  


1 σχόλιο: