Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ! ΤΟ ΝΕΟ...ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

από τον αναγνώστη μασ MISTER PONOS
Ένα νέο... προϊόν γύψου... "προώθησε"... πρόσφατα η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τους Έλληνες, βάζοντας όλη τη χώρα στον γύψο!

Το προϊόν που... "προώθησε" η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγεται "Η Ελλάδα στον γύψο!"

Με το συγκεκριμένο προϊόν "Η Ελλάδα στον γύψο!" η...


μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εφαρμόζει άφοβα μνημόνια και ρατσιστικά φορομπηχτικά αντεθνικά νομοσχέδια κατά της Ελλάδος και των κατά των Ελλήνων για το... καλό των λαθρομεταναστών-λαθροεισβολέων που είναι λαθροτζιχαντιστές που (θα) είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος (που έχουν παράνομα hotspot και παράνομα τζαμιά, λοιπά δωρεάν παράνομα προνόμια) που φέρνει με τη βοήθεια των μνημονιακών κομμάτων, εντός και εκτός βουλής (όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν) και για το... καλό των λοιπών αφελληνιστικών σκοτεινών δυνάμεων της ΝΤΠ με βασικό σκοπό η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να καταστρέψει και να αφανίσει όλη την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες βάζοντας τους στον γύψο!

Επίσης, με το προϊόν αυτό "Η Ελλάδα στον γύψο!" η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάργησε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος, το "Ύμνο εις την Ελευθερίαν" στα σχολεία, στις εκκλησιαστικές χριστιανικές εορτές. Κατάργησε από παντού τον Εθνικό Ύμνο της Πατρίδος, κατάργησε όλη την Ιστορία της Ελλάδος (όπως την Ελληνική Επανάσταση του 1821, την Ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Βασιλιά όλων των Ελλήνων, κλπ), θα καταργήσουν όλες τις παραδόσεις της Ελλάδος!  Ό,τι ελληνικό μπαίνει στον γύψο με το προϊόν "Η Ελλάδα στον γύψο!", και επιβάλλεται ό,τι  το πιο εχθρικό και μισητό κατά της Ελλάδος και όλων των Ελλήνων.

Με το προϊόν αυτό η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ "Η Ελλάδα στον γύψο!" έβαλε οριστικά όλους τους Έλληνες και όλη την Ελλάδα στον γύψο!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΤΕΖΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια ντουβάρια που ήμαστε γύψο χρειαζόμαστε για το επίχρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή