Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ! Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποκάλυψη από τον Νικήτα Κακλαμάνη - Εκτός από το θέμα της σημαίας η κυβέρνηση πήγε να...


περάσει από... την πίσω πόρτα και το θέμα της προσευχής - Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας που γύρισε πίσω το διάταγμα ως αντισυνταγματικό

Ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον Realfm, δήλωσε ότι το προεδρικό διάταγμα περιείχε το θέμα της προσευχής και επεστράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί υπήρξε θέμα αντισυνταγματικότητας,.

«Το κουμπί σε αυτό το προεδρικό διάταγμα δεν ήταν η σημαία, μέσα στο ίδιο προεδρικό διάταγμα ήταν και η κατάργηση της πρωινής προσευχής. Αλλά, στο κομμάτι αυτό υπήρχαν πολλές παρατηρήσεις από το Συμβούλιο της Επικρατείας πάνω στις οποίες σύμφωνα με πληροφορίες πάτησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το έστειλε πίσω το συγκεκριμένο κομμάτι. Εκεί κυρίως στόχευαν, απευθύνονται στα Αριστερά κομματικά τους φουσάτα, όσα τους έχουν απομείνει» είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Το άλλο είναι κομμάτι συνδεδεμένο με τη μαθητική ιστορία αυτού του τόπου, με τα ήθη και τα έθιμα αυτού του τόπου. Η άμιλλα και ο συναγωνισμός μεταξύ των μαθητών και του Δημοτικού και κυρίως Γυμνασίου και Λυκείου σχετικά με ποιος κρατά τη σημαία. Αυτά τα πράγματα δεν είναι βεβαίως το κυρίως θέμα που αυτήν τη στιγμή καίει την ελληνική κοινωνία αλλά σίγουρα είναι μία προσβολή στην ιστορία αυτού του τόπου».

«Σε ανύποπτο χρόνο, εγώ είχα προβλέψει ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή όπου μη έχοντας πλέον η συγκεκριμένη κυβέρνηση κανένα Αριστερό οικονομικό αφήγημα, αφού σε όλα έχει πει ναι χωρίς μάλιστα καμία αντίσταση στην ουσία, θα έκανε μία επίθεση θεσμικού τύπου για την οποία οι τροϊκανοί και η γραφειοκρατία των Βρυξελλών ουδόλως ενδιαφέρονται, προκειμένου να απευθυνθεί στο Αριστερό της ακροατήριο.

Όλα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες, δεν είναι μόνο η παιδεία, είναι και η υγεία συν το επίμαχο το προεδρικό διάταγμα, απευθύνεται στα Αριστερά της φουσάτα μήπως και τα συγκρατήσει και δεν αποσυνδεθεί πλήρως σε ότι αφορά τη στήριξη της από την ελληνική κοινωνία. Στην ουσία το νομοσχέδιο για την Παιδεία, πέραν από τις ρυθμίσεις, ήταν καθαρά ιδεοληπτικό, απευθύνεται σε συγκεκριμένο κομματικό ακροατήριο και όχι στην ουσία των προβλημάτων της Παιδείας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κακλαμάνης.
newsbomb.gr (τίτλος: παραλλαγμένος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου