Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕ Η ΕΛΕΝΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ: "ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ-"ΠΟΤΑΜΟ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥΡΓΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ! ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ "ΚΑΡΦΩΣΕ" ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη που μας έδωσε (δημοσιεύθηκε στην Ελεύθερη Ώρα) την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 η Έλενα Κουντουρά. Πολιτική μούργα και απάτη:

«Μπήκαμε στα μνημόνια χωρίς την ψήφο της βουλής, με αλλοιωμένα από την ΕΛΣΤΑΤ δημοσιονομικά στοιχεία, με μία συνταγή δήθεν διάσωσης που ήταν εξαρχής λάθος και καταδικασμένη σε αποτυχία»
 «Παραβιάζονται οι βασικές ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ενωμένης Ευρώπης,  η οποία τελεί υπό την πλήρη κηδεμονία της Γερμανίας που επιδιώκει να επιβάλλει ένα Δ’ Οικονομικό Ράϊχ. Να καταλύσει και να καταργήσει την εθνική κυριαρχία, τους εθνικούς θεσμούς και τα εθνικά όργανα, επιβάλλοντας στα κράτη τις αποφάσεις της »
«Έχουμε την μοναδική  σοβαρή πολιτική πρόταση  εξόδου της χώρας από το τέλμα των μνημονίων»
«Πάντοτε είμαι προσεκτική στο να υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όποια οργάνωση ή οργανισμό προσφέρω την εθελοντική συμμετοχή μου και δράση»
«Το …ποτάμι του Θεοδωράκη  είναι κόμμα μνημονιακό, δίχως ιδεολογία, στίγμα και κατεύθυνση, με αδήλωτα τα πρόσωπα, τις αρχές, τις δομές, την οργάνωση και τη χρηματοδότησή του»

Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η Έλενα Κουντουρά δεν είναι μόνον...
η πανέμορφη γυναίκα που προκαλούσε ρίγη στο πέρασμά της ως αθλήτρια του στίβου ή στις διεθνείς πασαρέλες ως μανεκέν, είναι κυρίως η ψυχωμένη βουλευτής των ΑΝΕΛ που συγκινεί με τα όσα λέγει για την Πατρίδα μας. Στην αποκλειστική της συνέντευξη στην «Ε.Ω. της Κυριακής» η Έλενα Κουντουρά ξεμπροστιάζει τους βασικούς υπεύθυνους του εγκλήματος που συντελείται τα τελευταία τέσσερα χρόνια σε βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού. «Η Δικαιοσύνη κάποια στιγμή θα πράξει το καθήκον της και θα καθίσουν στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του εγκλήματος», τονίζει η δυναμική βουλευτής, η οποία χωρίς να κατονομάζει ευθέως  τους Παπανδρέου-Σαμαρά είναι σαφές ότι με όσα λέγει  δεν αφήνει αμφιβολία για το ποιους δείχνει. Η Έλενα Κουντουρά με απαντήσεις-φωτιά εξηγεί πώς πέταξαν την Ελλάδα σκοπίμως  στα βράχια και με ποιες παρανομίες και ερήμην του λαού μάς έβαλαν στα Μνημόνια.  Κι ενώ οι ελληνικές κυβερνήσεις όφειλαν να επικαλεστούν τις συμβάσεις του ΟΗΕ  οι οποίες προστατεύουν τις χώρες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα χρέη τους, αυτές έχουν …κάτσει στα τέσσερα και συνεχίζουν να σκοτώνουν το λαό και να ξεπουλούν τη χώρα στους τοκογλύφους.
Ωστόσο, η βουλευτής των ΑΝΕΛ ελπίζει «στην ΟΝΕ που θα ενώνει τους λαούς και τα κράτη και θα γεφυρώνει τις ανισότητες».
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, η Έλενα Κουντουρά …ενώπιος ενωπίω. 

 Κυρία Κουντουρά, η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με νέο γύρο εκβιασμών από την τρόικα. Πού βλέπετε να οδηγούνται οι περιβόητες διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους; Πάμε για νέα μέτρα; Δώστε μου την εκτίμησή σας.

Κουντουρά: Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Αλλά μόνο μία επικοινωνιακή διαχείριση, έτσι για τα μάτια του κόσμου. Η κυβέρνηση είναι όμηρος της ατολμίας της, της ανεπάρκειάς της και των δεσμεύσεων κάτω από τις οποίες έχουν βάλει την υπογραφή τους από την πρώτη στιγμή οι Σαμαράς-Βενιζέλος. Η Τρόικα φέρνει στην κυβέρνηση Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα προγράμματα και εφαρμοστικούς νόμους και αυτή λέει «ναι» σε όλα. Είτε μέσω ψηφοφορίας στη βουλή όπου αποσπά ψήφους εκβιάζοντας, είτε (κι αυτό είναι το σύνηθες) με την υπογραφή πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες είναι αντισυνταγματικές και αντικοινοβουλευτικές.
Τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί είναι υπερβολικά επώδυνα. Υπάρχουν 2 εκατ. άνεργοι, 1 εκατ. απλήρωτοι εργαζόμενοι, 350 χιλ. συνταξιούχοι χωρίς σύνταξη, κάθε νοικοκυριό έχει χάσει το μισό του εισόδημα σε σχέση με το 2009 (αν υπολογίσουμε μειώσεις μισθών-συντάξεων, αύξηση φορολογίας, περικοπές στις παροχές του κράτους πρόνοιας), οι φόροι στα ακίνητα έχουν επταπλασιαστεί, 1 στα 2 νοικοκυριά ζει κάτω ή κοντά στα όρια της φτώχειας, 150 χιλ. μαθητές έχουν ανάγκη από σχολικά συσσίτια, 20% των Ελλήνων και παραπάνω στερούνται βασικά αγαθά όπως η θέρμανση, μόνο στην Αθήνα υπάρχουν πάνω από 20.000 άστεγοι, ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς πεθαίνουν αβοήθητοι από το κράτος. Και όμως, επικαλούμενη μαύρες δημοσιονομικές τρύπες η Τρόικα ζητάει κι άλλα μέτρα ακόμη. Μαζί με την κυβέρνηση έχουν οδηγήσει την Κοινωνία πραγματικά στο γκρεμό και πολύ φοβούμαι ότι το καζάνι της λαϊκής οργής που εδώ και καιρό βράζει είναι κοντά στο να εκραγεί.
 
 «Ακόμη και συμβάσεις του ΟΗΕ αναφέρουν ότι οι χώρες δεν είναι υποχρεωμένες να εξοφλούν υποχρεώσεις στις οποίες είναι αντικειμενικά αδύνατον να ανταποκριθούν ή τους επιβλήθηκαν με βίαιο τρόπο»


Αν ερχόσασταν εσείς, ως ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση, πώς θα διαπραγματευόσασταν με τους τροϊκανούς; Μοιάζει σα να έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι και …κόβουν ό,τι θέλουν. Πώς θα τους αντιμετωπίζατε;  

Κουντουρά: Καταρχήν εμείς δεν έχουμε υπογράψει κανένα μνημόνιο. Δεν έχουμε αναλάβει τις δεσμεύσεις των κυρίων Σαμαρά-Βενιζέλου. Επίσης, δεν βρίσκονται τα ονόματά μας στο καρνέ του Μιχάλη Χριστοφοράκου και της Siemens, ούτε στη λίστα Λαγκάρντ. Αυτά που σας λέω σημειώστε τα, διότι από εκεί ξεκινάει η διαπραγματευτική ισχύς καθενός.
Από εκεί και πέρα, η ιστορία με τα μνημόνια άρχισε χωρίς την ψήφο της βουλής, με αλλοιωμένα από την ΕΛΣΤΑΤ δημοσιονομικά στοιχεία, με μία συνταγή δήθεν διάσωσης που ήταν εξαρχής λάθος και καταδικασμένη σε αποτυχία όπως έχουν παραδεχτεί ο Ολιβιέ Μπλανσάρ (επιστημονικός επικεφαλής του ΔΝΤ), ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης (εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ) και άλλοι. Μεγάλο κομμάτι του χρέους είναι απεχθές και επονείδιστο γιατί βασίζεται σε τοκογλυφικά επιτόκια πολλαπλάσια του Euribor, συμπεριλαμβάνει τις μίζες και όλο το κόστος της διαφθοράς στις οποίες εμπλέκονται τα δύο μεγάλα κόμματα και οι (γνωστοί σε όλους μας) ξένοι και εγχώριοι προμηθευτές και εργολάβοι που μονοπωλούσαν αγορές και αναθέσεις.
Επιπλέον… Το Σύνταγμά μας διατάζει να πληρώνουμε πρώτα για τις ανάγκες του λαού και μετά για άλλες υποχρεώσεις. Ακόμη και συμβάσεις του ΟΗΕ αναφέρουν ότι οι χώρες δεν είναι υποχρεωμένες να εξοφλούν υποχρεώσεις στις οποίες είναι αντικειμενικά αδύνατον να ανταποκριθούν ή τους επιβλήθηκαν με βίαιο τρόπο.
Όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει καμιά νόμιμη ή νομιμοποιητική βάση πάνω στα οποία στέκουν όλα αυτά που γίνονται εδώ και τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. 

Νομίζω ότι το μεγάλο όπλο της Γερμανίας και των δανειστών είναι το ευρώ. Γιατί οι ΑΝΕΛ δεν σηκώνετε τη σημαία της επιστροφής της χώρας στο εθνικό μας νόμισμα; Για να μπορέσει  επιτέλους αυτός ο τόπος και ο λαός να σταθεί στα πόδια του…

Κουντουρά:  Το ευρώ το έχουμε πληρώσει δεν μας  το χάρισαν. H ΟΝΕ είναι πρωτίστως Οικονομική Ένωση η οποία τελεί αυτή τη στιγμή υπό την πλήρη κηδεμονία της Γερμανίας που επιδιώκει να επιβάλλει ένα Δ’ Οικονομικό Ράϊχ.  Με χώρες σαν τη δική μας, να αποτελούν απλούς δορυφόρους που θα αγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες δικών της εταιρειών και θα της διαθέτουν υπό εξευτελιστικές τιμές και όρους, διάφορες πλουτοπαραγωγικές πηγές. Αυτό όμως δεν αποτελεί μία σχέση εταίρων με βάση την ισοτιμία, την αλληλεγγύη και την ανταποδοτικότητα. Δηλαδή παραβιάζονται οι βασικές ιδρυτικές αρχές και αξίες της Ενωμένης Ευρώπης. Στόχος και επιδίωξή μας λοιπόν πρέπει να είναι μία ΟΝΕ που θα ενώνει τους λαούς και τα κράτη και θα γεφυρώνει τις ανισότητες, όχι μία ΟΝΕ που θα υπηρετεί την Ευρώπη των δύο ταχυτήτων και θα χωρίζει τους Ευρωπαίους σε πατρικίους και πληβείους. Στόχος μας πρέπει επίσης να είναι ένα ευρώ που θα είναι ασπίδα που θα μας προστατεύει και δεν θα είναι το μέσο με το οποίο θα πλουτίζει η Γερμανία και θα φτωχαίνουμε εμείς, οι Πορτογάλοι, οι Ισπανοί, οι Ιρλανδοί κ.α

Ποιο είναι το στίγμα του κόμματός σας στις ευρωεκλογές;

Κουντουρά:  Πιστεύουμε σε μία Ευρωπαϊκή Ένωση εθνών-κρατών, με βάση την ισοτιμία, την ισότητα, την αλληλεγγύη, τον σεβασμό, την εμπιστοσύνη και την ανταποδοτικότητα.
Κατεβαίνουμε με μία αντιφεντεραλιστική ατζέντα. Δεν πιστεύουμε στην κατάλυση και κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας, των εθνικών θεσμών, των εθνικών οργάνων σε όφελος μίας Ομοσπονδιακής Ευρώπης όπου θα κυριαρχεί και θα διατάζει η Γερμανία και θα εκτελεί τις αποφάσεις επιβάλλοντάς τις στα κράτη και τους λαούς το διευθυντήριο των Βρυξελλών.
Αυτή η Ευρωβουλή θα είναι πολύ σημαντική και θα παρθούν πολλές σοβαρές αποφάσεις που θα αφορούν τον ελληνικό λαό τα εθνικά και γεωπολιτικά μας θέματα. Επίσης, μέσα από την Ευρωβουλή πρέπει να παλέψουμε για τα δικαιώματά μας και να διεθνοποιήσουμε την τραγωδία που υφίσταται ο ελληνικός λαός από την εγκληματική πολιτική των μνημονίων.

Ποια η άποψή σας για τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Τώρα, με το αίτημα του Αρείου Πάγου για άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών της, τι στάση θα κρατήσετε;

Κουντουρά:  Αναφορικά με την άρση ασυλίας  και τις φυλακίσεις των  βουλευτών της Χρυσής Αυγής η  Δικαιοσύνη θα πράξει το καθήκον  της όπως εκείνη κρίνει.  Υπάρχει  όμως ένα πολύ σοβαρό θεσμικό κενό. Οι βουλευτές που βρίσκονται στην φυλακή δεν έχουν  δικαίωμα να ψηφίζουν στην Βουλή αλλά παρ’ όλα αυτά, προσμετρούνται στους 300. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι λογίζονται απόντες στις ψηφοφορίες και ότι η κυβέρνηση μπορεί να περνά ό,τι θέλει με λιγότερες από 150 ψήφους. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση και πάλι παίζει παιχνίδια με τους θεσμούς. Εμείς θα απαιτήσουμε να ληφθεί πολύ σοβαρά αυτό το νομικό πολιτικό θεσμικό κενό και να αντιμετωπιστεί άμεσα μετά από αυτές τις εξελίξεις

Ο κ. Βενιζέλος που υπερθεμάτισε για τις φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ως μελών εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης, και χειραψία είχε με τους νεοναζιστές που κατέλαβαν την εξουσία στην Ουκρανία και τους αναγνώρισε  ως «μεταβατική κυβέρνηση». Πώς σχολιάζετε τον κ. Βενιζέλο;

Κουντουρά:  Οι κινήσεις Βενιζέλου αντιπροσωπεύουν γενικά την προχειρότητα και την αντιφατικότητα με τις οποίες αντιμετωπίζει η κυβέρνηση όλα τα μείζονος σημασίας ζητήματα. Είναι πράγματι γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών πήγε και απένειμε στήριξη και εμπιστοσύνη  στην ναζιστική Ουκρανική κυβέρνηση που δεν προέκυψε από δημοκρατικές διαδικασίες .

Σας φοβίζει η κρίση στην Ουκρανία αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης και ειδικότερα της Ελλάδος;

Κουντουρά:  Τα κράτη πρέπει να πορεύονται και οι λαοί πρέπει να αποφασίζουν με βάση τη δημοκρατική βούληση, πάλη και συμμετοχή, όχι με προβοκάτσιες και πραξικοπήματα από φασίστες και νεοναζί που χρησιμοποιούν μάλιστα έμμισθους ελεύθερους σκοπευτές και δολοφόνους. Η Ουκρανία αποτελεί crash test για το παρόν και το μέλλον της Ευρώπης και ήδη οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο, αλλά και η ελληνική προεδρεία έχουν πάρει βαθμό κάτω από το μηδέν. Ας ελπίσουμε σε κάποιες διορθωτικές κινήσεις.

Αν και το κόμμα σας προβάλλει εθνικές, πατριωτικές θέσεις εντούτοις οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν να έχει χαμηλά ποσοστά. Τι φταίει και δεν πείθετε το εκλογικό σώμα;

Κουντουρά:  Το 2012 μας εμφάνιζαν να μην μπαίνουμε καν στη βουλή και πήραμε 10,71%. Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα, αν και το τεράστιο ποσοστό αναποφασίστων φανερώνει μία πρωτοφανή ρευστότητα στο πολιτικό τοπίο. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση του λαού, ειδικά απέναντι σε ένα Κίνημα σαν το δικό μας που δικαιώνεται απόλυτα στις θέσεις του, τις αποκαλύψεις του, τις καταγγελίες του. Ο πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος  δικαιώνεται και επιβεβαιώνεται στον αγώνα που εδώ και πολλά χρόνια έδινε μονάχος του απέναντι στη σήψη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Είμαστε  το ένα και μοναδικό  κόμμα που έχει δημοσίως αναρτήσει στο διαδίκτυο πλήρες σχέδιο διακυβέρνησης, με συγκεκριμένες μάλιστα δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα. Έχουμε την μοναδική  σοβαρή πολιτική πρόταση  εξόδου της χώρας από το τέλμα των μνημονίων.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, εμφανίζει δυναμική πάνω από το 5% στην πρώτη κιόλας δημοσκόπηση. Ποια η γνώμη σας για «Το Ποτάμι»;

Κουντουρά:  Ένα κόμμα μνημονιακό, δίχως ιδεολογία, στίγμα και κατεύθυνση, με αδήλωτα τα πρόσωπα, τις αρχές, τις δομές, την οργάνωση και τη χρηματοδότησή του, χωρίς να έχει αφομοιωθεί από το εκλογικό σώμα ούτε καν το γεγονός της ίδρυσής του, λαμβάνει ένα δημοσκοπικό 5%  μόλις 3 ημέρες μετά την δημιουργία  του. Σωστά; Ε, αυτό αποτελεί παγκόσμια δημοσκοπική πρωτοτυπία, τι άλλο να πω!

Είσθε Πρόεδρος της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης EUROPA DONNA HELLAS, που ασχολείται με τον καρκίνο του μαστού, ενώ στηρίζετε πολλές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις. Επειδή έχει «σκάσει» η βόμβα των μη κυβερνητικών οργανώσεων και ακούγονται πολλά, θα ήθελα να μου απαντήσετε σε δύο πράγματα: η δική σας ΜΚΟ με ποιο ποσό χρηματοδοτήθηκε (αν χρηματοδοτήθηκε) και εάν είστε σίγουρη ότι όλες αυτές τις ΜΚΟ που στηρίζετε, είναι πεντακάθαρες!

Κουντουρά:  Η Europa Donna είναι ΜΚΟ, ιδρύθηκε στην Ιταλία  και έχει παραρτήματα  σε πάνω από 40 χώρες. Με πρωτοβουλία της  Europa Donna  και με ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει δημιουργηθεί  επιτροπή για τον καρκίνο του μαστού στις Βρυξέλλες. Έχει σκοπό την πρόληψη –ενημέρωση  και την διεκδίκηση καλύτερων  συνθηκών  υγείας φροντίδας και νοσηλείας των γυναικών που πάσχουν. Πρωτοστάτες της οργάνωσης είναι γυναίκες ασθενείς. ΗEuropa Donna Hellas είναι το ελληνικό παράρτημά της.
Δεν έχουμε πάρει κρατικές επιδοτήσεις από υπουργεία . Είμαστε εθελοντές και λειτουργούσαμε με την εθελοντική ετήσια συνδρομή μελών της οργάνωσης και με χρήματα που μαζεύαμε από διάφορες εκδηλώσεις. Λόγω της κρίσης τα έσοδα από τις συνδρομές έχουν μειωθεί και οι δράσεις μας έχουν προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα. Σας δίνω μία πεντακάθαρη εικόνα για μία πεντακάθαρη οργάνωση. Και πάντοτε είμαι προσεκτική στο να υπάρχει πλήρης διαφάνεια σε όποια οργάνωση ή οργανισμό προσφέρω την εθελοντική συμμετοχή μου και δράση.

Σε λίγο συμπληρώνονται 4 χρόνια σκληρής λιτότητας και εισόδου της χώρας στα Μνημόνια ερήμην του ελληνικού λαού. Επειδή, αν δεν κάνω λάθος χαρακτηρίζεται εθνικό έγκλημα όσα συντελούνται σε βάρος του λαού, ποιοι πολιτικοί ηγέτες πιστεύετε ότι πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί και να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους;


Κουντουρά:  Έριξαν την Πατρίδα μας κατευθείαν πάνω στα βράχια. Το έκαναν επίτηδες. Για να μετατρέψουν ένα χρέος που είχαμε απέναντι σε ιδιώτες υπό ελληνικό δίκαιο, σε χρέος απέναντι σε κράτη υπό αγγλικό δίκαιο. Για να δεσμεύσουν τον πλούτο της χώρας μας και εν καιρώ, να υφαρπάξουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία της Ελλάδας. Για να αφαιμάξουν οικονομικά τον λαό μας, να εξαθλιώσουν την Κοινωνία μας και να μας καταστήσουν κράτος-δορυφόρο. Αρκεί να πούμε ότι τέσσερα χρόνια η Ελλάδα υποφέρει κάτω από τα μνημόνια και σε σχέση με το 2009 το χρέος αυξήθηκε από 320, σε 330 δις και σκαρφάλωσε στο 175% επί του ΑΕΠ. Όλοι μας ξέρουμε ποιοι είναι ένοχοι. Το ίδιο προφανώς και η Δικαιοσύνη. Κάποια στιγμή θα το πράξει το καθήκον της. Αρκεί να υφίσταται και το κατάλληλο θεσμικό, συνταγματικό και πολιτικό περιβάλλον, πράγμα για το οποίο εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. αγωνιζόμαστε. 

2 σχόλια:

  1. Α ΡΕ ΤΣΑΚΩΝΑ (ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΛΕΩ) ΤΑ ΕΛΕΓΑΙ ΤΟ 1980 ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καριολα λεπροεβρια
    ουστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή