Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΗΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ "ΧΑΪΔΕΥΕΤΕ" ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; ΓΙΑΤΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΕ ΦΟΡΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ;

Ο δημοσιογράφος οφείλει να απηχεί την κοινή γνώμη! Εδώ όμως, στην Ελλάδα της προδοσίας (σε όλους τους τομείς, πολιτικό, δημοσιογραφικό κ.λ.π.), έχουμε το εξής παράδοξο: ενώ ο Τσίπρας φέρθηκε ως κοινός ...

πολιτικός απατεώνας και εγκλημάτησε εναντίον ενός ολόκληρου λαού (και εξακολουθεί να εγκληματεί), οι δημοσιογράφοι (πλην ελαχίστων), αντί να ονοματίζουν τον Τσίπρα "πολιτικό απατεώνα", που είναι και το αληθές, ουσιαστικά με τα ρεπορτάζ που κάνουν, απονέμουν αυτό τον χαρακτηρισμό στους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες και δη σε εκείνους που δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους, σε εκείνους που η εφορία τους κλείνει τα μαγαζιά επειδή δεν έκοψαν αποδείξεις ή σε εκείνους που παίρνουν στο... κυνήγι τους εφοριακούς! 
Όταν ο εφοριακός μπαίνει σε ένα μαγαζί το οποίο κυριολεκτικά οι φόροι το έχουν κατασπαράξει με την κατάργηση του αφορολόγητου, τον φόρο από το πρώτο ευρώ, την προκαταβολή φόρου 100% για τον επόμενο χρόνο, ΦΠΑ 24%, όταν ο επιχειρηματίας που εργάζεται στην επιχείρησή του πρέπει να καταβάλει το 80% του εισοδήματός του στο κράτος, αντί ο δημοσιογράφος να χαρακτηρίσει απατεώνα και ΛΗΣΤΗ τον Τσίπρα και την κυβέρνησή του, στιγματίζει ως απατεώνα τον ελεύθερο επαγγελματία που δεν έκοψε απόδειξη! Αντί να καταδικάσει ο δημοσιογράφος την κυβέρνηση Τσίπρα που έβαλε και στήνει ναρκοπέδια στη μικρομεσαία επιχείρηση για να τη ρημάξει, δακτυλοδείχνει εντός και εκτός Ελλάδος τους Έλληνες φορολογούμενους ως φοροαπατεώνες-φοροδιαφεύγοντες, κάνοντας ουσιαστικά διεθνές ρεζίλι τη χώρα μας, πως για το κακό χάλι της οικονομίας μας φταίνε οι φοροφυγάδες Έλληνες! 

Ντροπή κύριοι! Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία, είναι πρακτική του...λούστρου που γυαλίζει τα παπούτσια του Τσίπρα και παίζει το παιχνίδι των δανειστών για το θάψιμο του λαού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου